Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Elég gáz ez a helyzet :S (17/F)

Figyelt kérdés

Szóval, az a probléma, hogy beleszerettem a bátyám barátnőjébe!

Folyton csak ő jár a fejemben, és már nagyon zavar, hogy nem tudok másra gondolni. Lecsapni nem fogom a kezéről, túl jó ahhoz a viszonyunk...

A kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ilyen dologban, na meg hogy van-e valamilyen módszer az érzés eltüntetésére.

Amúgy a bátyám 19 éves, a lány velem egykorú.

2012. nov. 25. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
verd ki a fejedből a csajt, de qrva tüstént.
2012. nov. 25. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát,nekem van egy öcsém,és ha ő állna elő ezzel,nagyot csalódnék benne.Mert hát ribancod lehet akármennyi,testvéred már kevesebb.És ha tegyük fel össze is jönnél a csajjal,és szakítotok,a harag utána is megmarad.Mondjuk egy olyan csaj is elég szégyen,aki bele menne.Szóval igencsak hamar keress másik lányt magadnak.
2012. nov. 25. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress egy másik lányt, aki szép, vonzó és kezdj el érdeklődni iránta. Egy idő után már nem fog érdekelni a bátyád barátnője.
2012. nov. 25. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Én semmiképp se jönnék össze vele, nincs az a pénz, hogy ezért családi viszály legyen... De nem direkt szerettem bele.

Sajnos nincs túl sok tapasztalatom szerelem terén, eddig csak egybarátnőm volt, az is 3 hónapig... de azért kösz az eddigi válaszokat

2012. nov. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!