Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Párotok előtt mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Párotok előtt mennyi idő után hordtatok hagyományos bugyit?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sokaig tangat hordtam, de most egy ideje attertem francia bugyira, jo kenyelmes, de a hagyomanyos egyikonknek se tetszik.
2012. nov. 25. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Semennyi, mert én évek óta csak tangát hordok.

Nem azért,mert nem tartom szexinek a sima bugyit, hanem mert számomra a tanga sokkal kényelmesebb viselet.

L/25

2012. nov. 25. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
A tangát mindig rettenetesen kényelmetlennek találtam, franciabugyiból is van 2-3 db-om, normális bugyiból is lehet jól kinézőket találni. Szal ja, az elejétől fogva, úgyis hamar megszabadul tőle a párod :D
2012. nov. 25. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
első perctől fogva :)
2012. nov. 25. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Az első együttalvástól.

Egyébként nem, mert az első találkozásokkor is még simát hordtam, de aztán az űzött sport miatt átszoktam tangára, így kényelmesebb. De egyébként éjszakánként simát hordok, vagy ilyen francia félét, de nem ronda ocsmányat. Nem csipkés műszálas, de szerintem egy pamut szürke franciabugyi fekete csipkével a szélén, kis masnival nem csúnya. Szóval alvásnál simát, nappal tangát.:) De nem foglalkozik vele, mindig megjegyzi, hogy imádja, ha bugyiban vagyok, de ő is tudja, hogy kényelmesebb, és nem köt bele, meg szerintem nem is igazán foglalkoztatja..

2012. nov. 25. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!