Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az érzelmes férfiakról?

Figyelt kérdés

Olyan tipus vagyok akinek fontos a szerelem és az érzelmek de úgy érzem hogy ez a nőket baromira nem érdekli,Nem tartom magam bunkónak,szívesen viszek virágot,csokit,udvariasan viselkedem,

Ronda sem vagyok (ez mások mondták)

Bennem van a hiba?

2012. nov. 24. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszer majd jön valaki,aki ezt értékelni fogja.
2012. nov. 24. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
udvariasság az már inkább cikis virágot veszel még lehet kiis nevet ezek a mai csajok dilisek
2012. nov. 24. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ez az udvariasság nem nagyon jön be nekik manapság. Inkább a linkek, csavargók! És érdekes, elég sok ilyen link, satöbbiknek sokszor nem rossz nőjük van! Én ebből levontam a következtetést.....
2012. nov. 24. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba, nekem eddig az összes barátom ilyen típus volt.
2012. nov. 24. 22:37
 5/10 anonim válasza:

A valódi lányok/nők az ilyen férfiakat értékelik, s nem foglalkoznak a többivel, mert átlátnak rajtuk, s tudják mire számíthatnak, vagyis mire nem.

Nekem volt már több kapcsolatom, s mindig hasonló fiúkkal, mint te, s többségével a mai napig jó kapcsolatban vagyunk.

Hidd el, vannak még lányok, nők sokan, akik erre vágynak, amit te tudsz nyújtani, s őket érdekli is ez, s meg is látják a belső értékeidet. Aki nem látja meg, azzal nem is érdemes foglalkozni. Ebben az anyagias világban kár időt vesztegetni az ilyen lányokra.

Itt is van egy lány:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Remélem hamarosan sikerül! Csak maradj ilyen mindig!! :-)

2012. nov. 24. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
vannak még normális lányok:)
2012. nov. 25. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:

én is ilyen srác vok...

bár nem vok csaj de énnálam minden embernél pozitívum.

nézd aki érzelemmentes fa azzal össze sem haverkodok szeretem az érzelme bárminemű emberi kapcsolat alapjai

2012. nov. 25. 00:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy srác figyelmes! Szerintem ez így van rendben! A túlzott nyáladzás nem jön be, de a figyelmesség számomra nélkülözhetetlen kelléke egy kapcsolatnak.
2012. nov. 25. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem tök rendes dolog, ha egy srác ilyen figyelmes
2012. nov. 25. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Párom ilyen, szeretem.
2012. nov. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!