Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az érzelmes férfiakról?
Olyan tipus vagyok akinek fontos a szerelem és az érzelmek de úgy érzem hogy ez a nőket baromira nem érdekli,Nem tartom magam bunkónak,szívesen viszek virágot,csokit,udvariasan viselkedem,
Ronda sem vagyok (ez mások mondták)
Bennem van a hiba?
A valódi lányok/nők az ilyen férfiakat értékelik, s nem foglalkoznak a többivel, mert átlátnak rajtuk, s tudják mire számíthatnak, vagyis mire nem.
Nekem volt már több kapcsolatom, s mindig hasonló fiúkkal, mint te, s többségével a mai napig jó kapcsolatban vagyunk.
Hidd el, vannak még lányok, nők sokan, akik erre vágynak, amit te tudsz nyújtani, s őket érdekli is ez, s meg is látják a belső értékeidet. Aki nem látja meg, azzal nem is érdemes foglalkozni. Ebben az anyagias világban kár időt vesztegetni az ilyen lányokra.
Itt is van egy lány:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Remélem hamarosan sikerül! Csak maradj ilyen mindig!! :-)
én is ilyen srác vok...
bár nem vok csaj de énnálam minden embernél pozitívum.
nézd aki érzelemmentes fa azzal össze sem haverkodok szeretem az érzelme bárminemű emberi kapcsolat alapjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!