Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van 22évesen még gyerek fejem?
mennyire gyerek?
én 20 vagyok, de leborulok, ha 14-nek néznek. szóval ne parázz már.
esetleg próbálkozz az arcszőrzettel (már ha van elég alapanyag), milyen fazonnal mennyi idősnek néznek, melyik áll jól.
nyilván,nem nagy arcszőrzetet akarok,csak éppen úgy borotválom,hogy mindig látszódjon.kérdezték is,szándékosan.
hát mennyire gyerek?jó kérdés.láttam már rosszabbat,de 22éves létemre 16,nagyon jó indulattal 17nek nézek ki:(
Én is szívtam emiatt. 22 évesen általában 16-17-nek néznek a lányok. Talán ezért is nyomul olyan sok 13-15 éves csaj rám, buliban is tapadt már rám nem is egy 14 év körüli csaj. Eléggé gáz, mert egyik haverom már az agyamra megy ezel, folyton gúnyol, hogy pedomacira buknak a kislányok. -.-
Én jobban örülnék, ha férfiasabb lennék, de hiába minden, akkor is csak a kiscsajoknak kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!