Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent ha egy lány ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent ha egy lány ezt mondja?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép csaj tudja hogy bejőn nekem Tudja hogy elég roszul csajozok Szerinte egész kedves kedves vagyok és van egy sokal fiatalab huga Megkérdezte hogy járnák e gyerekes nővel Most csak barátként tart számon és tényleg huga van vagy ki akarja deriteni hogy mitszolnák ahoz hogy akit a hugának mondot az a lánya kiderülne .

2012. nov. 10. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak rosszul csajozol, de a helyesírásod is borzalmas! Nem ismered a mondatvégi írásjeleket?
2012. nov. 10. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan borzalmasan írtál, hogy nem értem a problémádat!
2012. nov. 10. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Írd le újra helyesen,és egyszerübben.
2012. nov. 10. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
egyet értek a többiekkel,nem értem mit szerettél volna kérdezni. :)
2012. nov. 10. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én értem, a hibák ellenére is (biztos zseni vagyok)

Azt ő mondta a másik lányról, hogy a húga, vagy feltételezted?

2012. nov. 10. 15:40
 6/7 anonim válasza:
Én is értem, de ezt most bocsi de SZERINTEM nem lenne olyan helyzetben, hogy ilyent találjon ki !! DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM !!
2012. nov. 10. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Monta hogy a huga .
2012. nov. 10. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!