Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, hogy amikor a legboldogabbak vagytok felbukkanna újra?
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és kaptam egy sms-t nem rég az első nagy szerelmemtől. El volt tűnve 1 éve (szóval nem tudja, hogy van barátom, nem azért írt..). Boldog vagyok, nem fogom elhagyni ezért a barátomat, de azóta kicsit megrendültem és ezért lelkiismeret furdalásom van.
Mással is volt hasonló?
Ez teljesen normális mert csak az emlékek miatt kavarodtál fel. Ezzel semmi baj nincs, pláne hogyha szereted és boldog vagy a mostani pároddal.
Persze volt már ilyen eset nem is egyszer!
Én exemmel 2 év után futattom össze jelzem majdnem egy utcában lakunk. :D És csúnyán váltunk el de mindent meg bocsáltottunk egymásnak.Néha beszélünk nem mindig! Mindegyikőnk boldog kapcsiban él :)
( Csak van pár olyan dolog amit csak mi 2-en tudunk egymásról és ha meg akarja beszélni akkor velem szokta! :) )
gondolom 1 év alatt gondolt rád, és valamiféle érzelmet még táplál irántad, ha más nem, a régi szép emlékek kedvéért, érdekli hogy s mint szolgál egészséged. Lelkiismeret furdalásod nem kell, hogy legyen, hisz nem tettél semmi rosszat.
A másik viszont az, hogy 1 évig csavargott isten tudja hol, de már beleunt, és most abban reménykedik, számítasz neki még valamit és újból felizzik a parázs. Amolyan tartalék szerep, amit neked szánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!