Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha az exed újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha az exed újra és újra felbukkanna?

Figyelt kérdés
Olyan esetre gondolok, amikor szakítasz a barátoddal/barátnőddel, és ő még fél év után is újra felbukkan és érezteti veled, hogy kellesz neki. Ilyenkor mit tennétek?
2010. ápr. 14. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én exem is ezt csinálja és gőzőm sincs mit kezdjek vele. Én még mindig szeretem őt, de ő dobott ki, úgy hogy tőle várom a kezdő lépést. Várok és várok..türelmese..talán egyszer megunok várni.
2010. ápr. 14. 01:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy ez pár dologtól függ?

-Pl. Van-e közben már valakid?

-Akarsz te is valamit tőle?

-Milyen volt a kapcsolat, és a szakítás?

stb.

Ezek tudatában lehet dönteni, de csak te döntheted el egyedül. Egyébként ha már megkérdezted, szerintem TE már eldöntötted.

2010. ápr. 14. 02:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Kefélnék vele egy nagyot és újra kidobnám.
2010. ápr. 14. 02:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Elküldeném, nem foglalkoznék vele. Ha én szakítottam vele akkor gondolom azért tettem mert nem kell. Ha meg ő velem akkor az fájt nekem, azért nem fogadnám vissza.
2010. ápr. 14. 02:24
 5/9 anonim ***** válasza:
lesz@rnám. kb. 18f
2010. ápr. 14. 07:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet. Azt hiszem, még mindig szeretem. Csakhogy nekem közben párom van két éve. Ez idő alatt az ex folyamatosan hol felbukkant, hol eltűnt, de végig éreztette, hogy vissza akar kapni. Nem tudom, mit csináljak. Azt nem mondom, hogy ugyanannyira imádom, mint régen, de hogy tudnám ugyanúgy szeretni, az biztos. e a jelenlegi párommal még bizonyos okok miatt egy ideig "össze vagyok kötve", bár már eddig sem volt a legjobb a kapcsolatunk. Így utólag belegondolva, és a többihez hasonlítva talán nem is voltam szerelmes belé soha, habár ezt adott pillanatban nem vettem észre.

Most várok, aztán majd eldől...

De egy biztos, hogy hiányzik az exem.

2010. ápr. 14. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasik gyávák szerintem,mert lépni nem mernek,de telefonálni,sms-ezni igen!De valós cselekedetre képtelenek!

Pl az én exem is...7hónapig nem keresett-még én voltam a szemét,h nem kerestem őt miután összevesztünk..aztán mit ad isten összefutottunk az utcán..és aznap képes volt sms-be megírni,hogy még szeret...normális az ilyen?:D

Balfékek!Ne foglalkozz vele.23L.

2010. ápr. 14. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
az én exem is ugyan ezt csinálja mindig oda jön bulizni ahova én megyek de nem értem miért...megcsalt és plusszban van barátnője..de egész este alatt le nem veszi rólam a szemét hát érdekes
2010. ápr. 14. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére 80km-el odébb élek.Én egyszerűen letöröltem msnről.Félévente egyszer ha összefutok vele,akkor is gyökér vagyok és inkább elhúz.(: 20/F
2010. ápr. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!