Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha az exed újra és újra felbukkanna?
Ugye tudod, hogy ez pár dologtól függ?
-Pl. Van-e közben már valakid?
-Akarsz te is valamit tőle?
-Milyen volt a kapcsolat, és a szakítás?
stb.
Ezek tudatában lehet dönteni, de csak te döntheted el egyedül. Egyébként ha már megkérdezted, szerintem TE már eldöntötted.
Nálam is ez a helyzet. Azt hiszem, még mindig szeretem. Csakhogy nekem közben párom van két éve. Ez idő alatt az ex folyamatosan hol felbukkant, hol eltűnt, de végig éreztette, hogy vissza akar kapni. Nem tudom, mit csináljak. Azt nem mondom, hogy ugyanannyira imádom, mint régen, de hogy tudnám ugyanúgy szeretni, az biztos. e a jelenlegi párommal még bizonyos okok miatt egy ideig "össze vagyok kötve", bár már eddig sem volt a legjobb a kapcsolatunk. Így utólag belegondolva, és a többihez hasonlítva talán nem is voltam szerelmes belé soha, habár ezt adott pillanatban nem vettem észre.
Most várok, aztán majd eldől...
De egy biztos, hogy hiányzik az exem.
Az ilyen pasik gyávák szerintem,mert lépni nem mernek,de telefonálni,sms-ezni igen!De valós cselekedetre képtelenek!
Pl az én exem is...7hónapig nem keresett-még én voltam a szemét,h nem kerestem őt miután összevesztünk..aztán mit ad isten összefutottunk az utcán..és aznap képes volt sms-be megírni,hogy még szeret...normális az ilyen?:D
Balfékek!Ne foglalkozz vele.23L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!