Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Uraim! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim! Ha tetszik nektek egy hölgy, mi tart vissza titeket, hogy megszerezzétek? Önbizalom hiány? Félénkség? Lustaság?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ugyan mèg fiatalka vagyok(17) de főleg a félénkség/önbizalomhiány miatt.A mai tini lányok igényei enyhén szólva is el vannak szállva..legyen a fiú magas,izmos,jóképű,stílusos,macsó,de velük kedves,okos stb.Ráadásul mindegyik lánynak más jön be,egyiknek a férfiasabbak,másaknak az emók és így tovább.Én nem vagyok kifejezetten jó pasi,hanem olyan átlag,ezért nem is gondolom,hogy tényleg tetszek valakinek.Ráadásul sok lány már jeleket se ad a fiúnak aki tetszik neki.17/F
2012. nov. 25. 08:12
 12/15 anonim ***** válasza:

XD Nálam egyértelműen a lustaság.

Egyszerűen jól megvagyok magam is, lusta lennék most még egy csajt is összeszedni , minek az még ráér.

2012. nov. 28. 13:23
 13/15 Béca ***** válasza:
Még nem mentem oda egy lányhoz sem, de ha nagyon tetszene valaki semmi nem tartana vissza. Kedves kérdező te hány éves vagy, ha szabad érdeklődnőm?
2012. dec. 1. 10:23
 14/15 A kérdező kommentje:

háhá én 24 :D

szerintem nem gyerekes a kérdésem /biztosan más szerint az, manapság a 16 évesek olyanokkal ismerkednek, hogy kell egy csík kokó vagy ilyesmi/.

2012. dec. 1. 14:50
 15/15 Béca ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gyerekes a kérdésed. Biztos nagyon aranyos lehetsz.
2012. dec. 2. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!