Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is izgul, ha azzal beszélget, aki tetszik neki?
Figyelt kérdés
A hangomon nem nagyon hallatszik, de olyankor kicsit elpirulok, meg szinte csak a fiú szemeit nézem. Közben persze normálisan beszélek meg visszakérdezgetek stb.. De a pár perces rövid beszélgetések után alig emlékszem arra, hogy most mikről is beszélgettünk, mintha kiesne az a pár perc, csak a szemeire emlékszem szinte. Másnál is van így? Fiúk, az gáz ha a lány elpirul, miközben beszélgettek??2012. nov. 23. 23:23
1/7 anonim válasza:
Ez mindenkinél így van.
Nem gáz ha elpirulsz, sőt.
2/7 anonim válasza:
Húú én is kb ugyanígy vagyok vele! Alig emlékszem a randijainkra, hogy mit beszéltünk, vagy hogy én mit mondtam. Én ennek annyira nem örülök, de nem tudok változtatni rajta.
3/7 El Greco válasza:
Egyáltalán nem gáz,én beszélgetés közben nem bírok nekem tetszö lány szemébe nézni.
Adios!
4/7 anonim válasza:
aranyos, ha egy csajszi elpirul... nőies, természetes, és látszik, hogy őszinte ember... maradj ilyen... de azért figyelj kicsit jobban a srác mondanivalójára :)
5/7 anonim válasza:
Imádom,ha így viselkedik egy lány. :) Nagyon bájos tud lenni. :)
6/7 anonim válasza:
:D
De jó... :D Pirulgass csak sokat! :)
Nagyon aranyos vagy! :)
7/7 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagy, beteg vagy ,de semmi gond nincs ám vele! Áhh, dehogy! Nyugodj meg, dőlj hátra, és gondolkodj el ezen, hogy mitől érzed magad ilyen kevésnek, hogy félsz ,rettegsz! A félelem a gyáva emberek ismérve! Szégyen kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!