Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány sokat beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány sokat beszélget egy fiúval, akkor az a fiú tetszik neki vagy lehet h csak jó barátok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó barát én is sokat beszélgetek az uncsi tesóm lány osztály társával és elmondunk egy másnak mindent mert meg bízunk egy másba és jó barátok vagyunk :)
2011. szept. 9. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan lány barátom akivel éjjel nappal beszélgetek... köszönés az puszi puszi, meg ilyenek, még ölelgetni is szoktuk egymást, de neki van pasija, nekem meg barátnőm, és vele csak nagyon jó barátságban vagyok... és még egyikőnknek sem jutott eszébe barátságnál több... szóval ezt te tudod érezni h mi van köztetek...
2011. szept. 9. 19:09
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

én igazából egy harmadik vagyok akinek tetszik a lány :)

2011. szept. 9. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg hajts rá nehogy lenyúlja a másik fiú... de csak finoman ;)
2011. szept. 11. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:
ok vettem :D
2011. szept. 13. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:
de mégis hogy kezdjem a ráhajtást? valami tipp? :)
2011. szept. 15. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát... kezdj el vele beszélgetni, meg hülyülni, meg jóban lenni vele... aztán jöhetnek a bókok meg hasonlók és a többi majd jön magától :)
2011. szept. 15. 20:42
 8/9 A kérdező kommentje:
értem köszi :)
2011. szept. 15. 22:33
 9/9 A kérdező kommentje:
csak hát az az igazság hogy ezek már mind megvannak: szoktam vele beszélgetni elég jóban vagyunk néha megdicsérem a ruháját. csak egy gond van: nem tudom, hogy én tetszem-e neki
2011. szept. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!