Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért szivatjátok a lányokat?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek!! AKi nem így van vele az ne haragudjon az általánosításért! tEHÁT MIÉLRT VAN AZ,HOGY CSAK ÚGY SZÓRAKOZTOK 1-2 lánnyal? Miért jó ez?2012. nov. 24. 09:56
1/6 ASOT válasza:
azt pontosan hogy érted??
ez a gimis korosztály?
2/6 A kérdező kommentje:
Tegyük fel igen.. Tehát mondjuk viccből úgy tsznek egyesek mintha lenne valami azán mindig kiderül,hogy mégsem. Valószínűleg bennem is van a hiba,mert ezekszerint túl naiv vagyok csak érdekel mi ennek a célja.
2012. nov. 24. 09:59
3/6 anonim válasza:
ugyan ezt teszi némely lány.. ne csodáld ha néha vissza nyal a fagyi.. :)) ez olyan adok-kapok dolog.. :))
4/6 ktk312 válasza:
Pontosan, egyet értek az előttem szólóval.
Szórakoznak kinevetnek a lányok ha próbálkozik az ember, de tenni semmit nem tesznek nehogy kínos helyzetbe kerüljenek.
Mondjuk én amúgy is képtelen vagyok bármilyen érzés táplálására. Volt egy barátnőm, aki iránt még volt valami, de kiirtottam magamból, hogy meghúzzam ;) Kiderült, hogy magammal randiztam és ő is csak szórakozott. Nem érintett meg, mert akkora már nagyon untam az egész színjátékot :)
5/6 anonim válasza:
én élvezem, legyezgeti a hiúságom. Olyan kiszámítható minden lány, hogy picit jólesik megszívatni néha egy kettőt, játszom.
6/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Abban a korban még senki nem vesz komolyan semmit. Kivéve az áldozat, aki bedől a kamu érzelmeknek. Ne korodbelivel kezdj! Hanem érett férfivel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!