Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz hogy még nem volt pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy még nem volt pasim?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és még nem volt pasim, ez nagyon ciki?? nektek mikor volt először pasitok/barátnőtök??

2012. nov. 23. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
válaszolok neked egy kérdéssel: gáz hogy nem szoptam le egy pasit se 5 évesen?
2012. nov. 23. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
húú nagyon vicces vagy;) továbbra is várom a válaszokat, lehetőleg értelmeseket:DD
2012. nov. 23. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahh még nem a pasikkal kellene foglalkozni szerintem. Nekem 16-17 évesen volt az első barátom.
2012. nov. 23. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
köszii a másodiknak:D csak hogy így a mai világban azért elég gáz vagy nemtudom://
2012. nov. 23. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:

nem gáz törödj mással meglátod pár év múlva jobban jársz egész életed végéig.

de ha pasizni akarsz csak azért mert szerinted "ciki" akkor hajrá

2012. nov. 23. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
16 17 éves korod előtt csak divatból pasizni? Hát nemtudom. Szerintem inkább az a ciki, ha csak mások miatt akarsz "beállni a sorba". Az első pasim 17 évesen volt, 9 éve tart. :) Érdemes szerintem várni.
2012. nov. 23. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

a kérdező azért aggódik mert facebookon sok lüke barátnője állandóan kapcsolatot vált és tele szívezi az egész falát.

a többiek meg azt mondják h "jajjh olyan cukikhhhhz vagytok ígyh együtthhhh"

szóval nem gáz az más kérdés hogy néhány elmebeteg miket csinál

2012. nov. 23. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor szerintem várok...majd lesz ha eljön az ideje, köszzi:DD
2012. nov. 23. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!