Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szégyell a barátom? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyell a barátom? Ez ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés
16évesek vagyunk, és másfél éve járunk . . egyszer nem voltam náluk, és ő se nálunk mikor szülők itthonvoltak.. akárhova megyünk mindig mondja, hogy csak ismerőssel ne találkozzunk.. és ez nekem úgy fáj.. most mit tegyek?:(
2009. aug. 16. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem... mit gondolsz, mi oka lehet rá hogy szégyelljen téged? Vagy lehet hogy csak nem akarná hogy az ismerősök tudják hogy jártok? De miért? Nem értem tényleg... én tuti nem csinálnám... őt kellene megkérdezned miért van ez.

16/F

2009. aug. 16. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Például kérdezd meg tőle, hogy másfél év után miért csinálja ezt. Nyugodtan megkérdezheted ezt tőle ennyi járás után. Miért nem akar felvállalni? Miért nem akar bemutatni a szüleinek? Miért nem akar ismerősökkel találkozni?

Ezt meg kell beszlnetek, mághogy nem fog megoldódni.

2009. aug. 16. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarja hogy az ismerősök lássanak titeket együtt. Nem azért mert téged szégyell, csak úgy érzi hogy ez neki bizonyos fokig a magánélete és nem akarja hogy a szülei és ismerősei fojton ezzel csesztessék meg kérdezgessék. Legalábbis ez volt velem. 16/F
2009. aug. 16. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:
hát de ismerőseink mind tudják, hogy járunk .. az ő barátai is meg az enyémek is.. szüleivel nemtudom mivan, megkérdeztem, hogy miért van ez, aztmondta, hogy szégyelli azt ahol lakik, meg az apját is.. pedig pl még a falára is rakott ki képet rólam
2009. aug. 16. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért mondja, mert kettesben akar lenni veled, mert ha találkoznátok egy ismerőssel, akkor vele is kéne foglalkozni, hogy "szia, mizu stb".
2009. aug. 16. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem téged szégyel...ez olyan nyilvánvaló..azt írtad,hogy azt mondta,hogy az apját és,azt a helyet,ahol lakik,azt szégyelli,nem téged... ha téged szégyellne,akkor nem lennne kép rólad a falán.. lehet,hogy az apja,egy hülye gyökér azért,vagy szimplán nem szeretik egymást.. kell vele beszélned tüzetessebben erről,megfog érteni!! szeret téged..:)
2009. aug. 16. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Bár én azért csinálom, mert magamat szégyenlem, és nem akarom, hogy a csajról furcsa dolgokat gondoljanak.
2009. aug. 16. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
és hozzátok miért nem mentek?
2010. okt. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!