Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
16 éves fiú vagyok. Az egész úgy kezdődött, hogy a "barátnőmmel" megbeszéltük, hogy találkozunk, aminek én nagyon örültem, mivel régen nem láttam. Délután 4-kor mentem volna érte és mentünk volna moziba de hamarabb tudtam menni és olyan három óra fele ott voltam náluk, a szülei nem voltak otthon, de ahogy oda érek kijött egy fazon az ajtón a barátnőm meg utána rohant és lesmárolta. Totál kiakadtam, azt hittem agyoncsapom a gyereket, amikor számon kértem a barátnőmet azt mondta, hogy azért mert bunkó vagyok...apropó névnapja volt és múltkor mondta, hogy szeretne egy gyűrűt és pont megvettem neki...most mit csináljak?!Tehetetlen dühöt érzek...
(Bocsi a hosszú sztoriért!)
Bakker, mi az hogy azért smárol más sráccal mert bunkó vagy? Ő a bunkó.
Ilyenkor nem a másik pasit kell hibáztatni, lehet h az nem is tudta, hogy te létezel. Dobd ki a fenébe ezt a hülye libát.
23L
Ui.:Telóról írok, folyton eltűnik a klaviatúrám, ezért nyokodom véletlenül a küldés gombot. Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!