Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költesz a párodra?

Figyelt kérdés

Tehát mennyi az az összeg, amit általában egy hónapban, egy héten, vagy csak egy nap alatt elköltesz rá?

mindent te állsz, vagy ő is fizet? milyen arányban?

Korod, nemed? esetleg foglalkozás?

2009. aug. 16. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez változó hogy mennyit költök rá. Általában én szoktam állni a költségeket, de a párom nem nagyon szereti ha én fizetek helyette mindent, szóval nem mindig hagyja hogy fizessek például cukrászdában vagy egyéb helyeken.
2009. aug. 16. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát én lány vagyok (17), és mivel nincsen keresetem, és a szüleim sem adnak sokat, csak rokonoktól kapok alkalmakra pénzt, ezért csak igen keveset tudok rákölteni. de amit tudok, azt természetesen megteszem, és ajándékokban sem szoktam soha fukarkodni, inkább magamnak nem fizetek ki, vagy veszek meg valamit, csak hogy meg tudjam hívni én is néha 1-2 dologra.

ő időnként dolgozik, akkor mindenre mondja, hogy kifizeti, emiatt nem kell dolgoznom, és sosem fukarkodik pénzzel, hetente egyszer költ rám picivel többet (1000-1500), amikor ott alszom, de akkor igyekszem én is mindig beszállni, amennyivel tudok.

2009. aug. 16. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
én havi 4-5-6 ezret és álltalába én fizetek mindent mongyuk ugy h az esetek 90 százalékában. 14F
2009. aug. 16. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

heti 3-4 nap nálam alszik,olyankor főzőcskézek (egyedül elvagyok szendvicsen,édességen),az havi jopárezer forint,plusz mindig van fenn halom édesség,meg ilyesmik,és szeretem egyéb dolgokkal is csak ugy meglepni,meg ha kéri,akkor töltök telóját,vagy veszek cigit neki is

2 éve vagyunk együtt,nem számolom,hogy most melyikönk költött a másikra többet,nem ezen van a hangsuly:)

22/L

2009. aug. 16. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

18/L vagyok

Alapból nem valami sokat, persze he kell neki valami, vagy nincs nála pénz akkor adok, de ez fél év alatt egyszer-kétszer fordult elő. Most a szülinapjára 2400-ért vettem ajándékot.

Inkább azon megy nálunk a "harc", hogy ne ő fizessen mindent. Próbálok beszállni a költségekbe, de mindig izél, hogy ő akar fizetni.

2009. aug. 16. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Általában én fizetek ez randinként 3-4000 forint lehet. Attól függ, h mennyi a vége, hoyg mennyit randizunk:D
2009. aug. 17. 02:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és 19/F egyetemista
2009. aug. 17. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!