Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, vagy mit ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, vagy mit ne egy alakulóban lévő kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg. Beszéltünk interneten és kétszer találkoztunk. Én első találkozón már adtam szájra puszikat és második talin is. Sőt, szerintem sokat is és úgy érzem most, hogy lehet nem kellene kapkodni mert ő magától kb. 1-2-szer adott. Én 21 vagyok a lány 20. Komoly, de lehet vele poénkodni, szeret kicsit kötekedni. Mi az amit érdemes és mi az amit nem ebben a helyzetben tenni, hogy ne rontsam el a dolgokat?
2012. nov. 22. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már volt valamilyen kontaktus, nem kell semmilyen extra tanács. Az egyértelmű hülyeségeket ne kövesd el.
2012. nov. 22. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
egyelőre ne fingj előtte. azt majd ráérsz pár hónap múlva
2012. nov. 22. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hülyeségek alatt mit értesz?
2012. nov. 22. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Elrontottam. :/ Szerinte túlságosan gyors voltam, mert szájra puszik voltak...
2012. nov. 25. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad túl nyomulósnak lenni, nagyon rámászni a csajra. Nem jó ötlet felfedni minden titkodat, negatív dolgokkal terhelni. Nagyon taszítónak tartom, ha folyamatosan káromkodik valaki. Azt se bírom, ha már a 2. randin a közös jövőnkről beszél. Mindegyikre volt már példa.
2012. nov. 25. 12:17
 6/8 A kérdező kommentje:
ELhiszem. Csak megörültem, hogy végre találtam egy normális nőt, de jogos, hogy ezért nem kellett volna ennyire elkapkodnom. Ilyenkor még visszafordítható?
2012. nov. 25. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szájrapuszi nem egy nagyon komoly dolog. Hívd fel, beszélj meg vele egy újabb talit. Ez még nem a világvége.
2012. nov. 26. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
De neki az... Se kép se hang ezután, csak annyit mondott, hogy ez neki gyors.
2012. nov. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!