Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, ha kapcsolatban vagyok?
Van egy párom, már 2 hónapja, nem mondanám magamra h csúnya vagyok, és olyan fiúkkal szoktam találkozni, akiknek bejövök, de én csak barátként gondolok rájuk. A párom persze féltékeny, de nem fogok miatta kiszakadni a társaságomból. Ez normális, hogy más fiúkkal találkozom, de baráti szándékkal, vagy hagyjak fel vele, amíg barátom van? Mit tehetnék? Elfogadható, hogy a barátom ezek után féltékeny?
16/L
Az attól függ, hogy már meglévő társaság, vagy ismerkedsz.
Amúgy ha vki nagyon rád van kattanva, azért szerintem illene megtisztelned a párodat azzal, hogy azzal a személlyel nem érintkezel, ha nem muszáj.
Velem is ugyan ez a helyzet. Fiúbarátaimnak bejövök, én viszont csak barátként kezelem őket, nem is akarok tőlük többet, találkozunk, a pasim meg szóvá tette. Egyszerű a megoldás: beszéld meg vele. Győzd meg, h már évek óta haverok vagytok, semmit nem akarsz tőlük, csak is őt szereted, más nem érdekel. Talán kicsit fikázhatod is őket, a pasidat meg magasztald és hidd el, nem lesz semmi gond.
Ezenkívül úgy is jöjjetek össze, h a haverjaid, te és a pasid, foglalkozz sokat a pasiddal, és akk végleg megnyugszik. Nekem ez bejött, ezt ajánlom neked is. Mert sztem az nem normális, ha vki azért nem találkozik a barátaival, mert pasija van.. Attól még, h kapcsolatban vagy, a barátaidat nem szabad elhanyagolni, ezért hívják őket barátoknak.
Sok sikert:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!