Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, ha kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy párom, már 2 hónapja, nem mondanám magamra h csúnya vagyok, és olyan fiúkkal szoktam találkozni, akiknek bejövök, de én csak barátként gondolok rájuk. A párom persze féltékeny, de nem fogok miatta kiszakadni a társaságomból. Ez normális, hogy más fiúkkal találkozom, de baráti szándékkal, vagy hagyjak fel vele, amíg barátom van? Mit tehetnék? Elfogadható, hogy a barátom ezek után féltékeny?

16/L

2012. nov. 20. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
normális dolog. attól, hogy jársz valakivel, még nem lettél a rabszolgája. amíg jól viselkedsz, nem szabadna féltékenykednie
2012. nov. 20. 19:52
 2/13 TOMAtm ***** válasza:
tudatositsd vele h vannak barátaid és nem fogod elhagyni őket.de ők csak barátok.ezt kéne felfognia.
2012. nov. 20. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy már meglévő társaság, vagy ismerkedsz.

Amúgy ha vki nagyon rád van kattanva, azért szerintem illene megtisztelned a párodat azzal, hogy azzal a személlyel nem érintkezel, ha nem muszáj.

2012. nov. 20. 19:56
 4/13 A kérdező kommentje:
mind tudják, hogy van párom, és ha bárminemű félreérthető jelet észreveszek, akkor rögtön leállítom őket.
2012. nov. 20. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de ha folyamatosan állítgatni kell őket, akkor hanyagolnod kéne őket. Szerintem.
2012. nov. 20. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez a helyzet. Fiúbarátaimnak bejövök, én viszont csak barátként kezelem őket, nem is akarok tőlük többet, találkozunk, a pasim meg szóvá tette. Egyszerű a megoldás: beszéld meg vele. Győzd meg, h már évek óta haverok vagytok, semmit nem akarsz tőlük, csak is őt szereted, más nem érdekel. Talán kicsit fikázhatod is őket, a pasidat meg magasztald és hidd el, nem lesz semmi gond.

Ezenkívül úgy is jöjjetek össze, h a haverjaid, te és a pasid, foglalkozz sokat a pasiddal, és akk végleg megnyugszik. Nekem ez bejött, ezt ajánlom neked is. Mert sztem az nem normális, ha vki azért nem találkozik a barátaival, mert pasija van.. Attól még, h kapcsolatban vagy, a barátaidat nem szabad elhanyagolni, ezért hívják őket barátoknak.

Sok sikert:)

16/L

2012. nov. 20. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
na figyelj. most elmondom igazából ami a normális. mivel van párod. azzal megtudsz osztani mindent, amit egy fiúbaráttal megtudnál (ráadásul a gyerek nyomul, akkor minek találkozgatsz velük?) fordítva, te se szeretnéd ha a fiúdat körberajonganák a lányok és találkozgatna velük...kompromisszum kell egy kapcsolatba, ha nem fogadod el, nem vagy kész egy hosszútávú kapcsolatra. fbookon még oké beszélgess, de élőben kettesben... én tuti kibsználak mint macskát szrni már bocs ha huzod a többi agyát, mert rohadtul nem normális..
2012. nov. 20. 20:02
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!
2012. nov. 20. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért azt nem nevezném barátságnak, ha olyanok a barátaid, akiknek bejössz. Szerintem abban az esetben teljes joggal féltékeny a pasid. Általában barátok nem szoktak egymásra Úgy tekinteni...
2012. nov. 20. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:
azt engedd meg magadnak, amit te is jó szívvel és nyugodtan megengednél a párodnak! ha te is megengednéd neki, hogy lányokkal találkozgasson, akkor csak csináld...de ha te ezen kiakadnál, akkor neked sem kéne....
2012. nov. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!