Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, ha kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy párom, már 2 hónapja, nem mondanám magamra h csúnya vagyok, és olyan fiúkkal szoktam találkozni, akiknek bejövök, de én csak barátként gondolok rájuk. A párom persze féltékeny, de nem fogok miatta kiszakadni a társaságomból. Ez normális, hogy más fiúkkal találkozom, de baráti szándékkal, vagy hagyjak fel vele, amíg barátom van? Mit tehetnék? Elfogadható, hogy a barátom ezek után féltékeny?

16/L

2012. nov. 20. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én teljességgel megengedném neki, mert megbíznék benne, hogy csak barátok.
2012. nov. 21. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor lelked rajta,....de nálam alap, ha van barátnőm, akkor nem találkozgatok olyan lányokkal akikről tudom h bejövök nekik....minden megcsalás egy "csak barátok vagyunk"-ból indul, és tudom h nem olyan nehéz a lejtőn elindulni, észre sem veszed hogy lesz barátságból több....és ezért persze a bnőm sem találkozgat olyan fiúkkal, akikről tudja, hogy tetszik nekik....pusztán emberi toleranciából, a párod iránti tiszteletből...sztem ez alap egy kapcsolatban.....

tudom, a mai fiataloknál mindez már nem alap....mit is mondja, meglátszik h egyre elcseszettebbek az emberi kapcsolatok....ne vedd magadra feltétlenül, de olyannal találkozgatni akiről tudod h bejössz neki enyhén szólva is játék a tűzzel....és sztem gáz, és nem fér bele....de tudom majd ezt is meg fogja valaki magyarázni hogy így meg úgy,,,,bla bla.....csináld ahogy jól esik....de ha az én bnőm lennél, akkor már rég nem lennél a bnőm :D

2012. nov. 21. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
én is 16éves vagyok, 9,5hónapos kapcsolatban. még az elején zavart hogy lányokkal talàlkozik/beszél ès òt is ha én fiúkkal. igy személyesen rajta kivül max osztálytársaimmal beszélek mint fiúk :) vele vagyok minden nap, vele is tudok ugyanúgy hülyéskedni stb. akkor minek kellene fiúbarátokkal találkozgatnom?:)
2012. dec. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!