Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már? Mit tennél a helyemben?
Párommal tökéletes volt a kapcsolatunk, mindketten biztosak vagyunk/voltunk benne, hogy a másik az igazi.
Az utóbbi időben viszont sokat veszekedtünk, egyre többet.
Aztán tegnap volt egy olyan veszekedés, amiben szerintem nekem van igazam, viszont ő meg azon van kiakadva, ahogy én lereagáltam a dolgot. Tényleg kifordultam magamból, üvöltöttem, csúnyán beszéltem...szörnyű voltam. Szakítottunk. Nem hajlandó megbeszélni, látom hogy most tényleg valami eltört benne. Amikor megkérdeztem h szeret-e, azt mondta nem tud rá válaszolni. Ilyen még soha nem volt. Aztán órákkal később mégegyszer rákérdeztem, akkor azt mondta hogy nem...huszonévesek vagyunk. Mit kéne tennem? Egyszerűen megőrülök.
Ja, és az oltást meg az iq-tlan hozzászólásokat most mellőzzük légyszi, eléggé kivagyok.
nem lehet, hogy nagyon átgondolatlanul cselekedett? nekünk is volt ilyen, kellett a barátomnak pár nap mire lehiggadt, átgondolta és újra tudtunk beszélni
sajnos én is gyakorta úgy reagálom le a dolgokat, hogy káromkodok üvöltök mint a sakál, de megbánom... ezeket ő is utálja, volt, hogy nagyon megbántottam vele
azt hiszem talán mostanában már tudom kontrolálni
mióta vagytok együtt?
nekem is rossz a helyzetem:(
de hogy választ írjak a kérdésdre ez nagyon kimeríto dolog és tényleg elgondolkoztato ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem szereti.gondold nagyon át a dolgot.nem ismerem a részleteket csak te tudod hogy mi hogy alakul van veletek.
megmondta. nem szeret. akkor mégis mit akarsz?
lehet hogy hirtelen haragból mondta, de most adj neki időt. Ne írj neki 2 hétig. ha megkeres akkor szeret, ha nem keres, akkor nem, és akkor ennyit is ért. ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!