Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de nem merem megmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem merem megmondani mert ronda vagyok.! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiút mostmár biztos hogy szeretem, de nem mondhatom meg neki mert kövér vagyok és csúnya. :( Amúgy nagyon közelről ismerem. Úgymond macsó állarc mögé bújik de ő nem olyan mert én tudom, ha melettem van akkor nagyon aranyos.

De nem merek lépni. Az is baj hogy csomó lány barátja van ami zavar. 2,5 évvel idősebb nálam. Szóval nem tudom mit tegyek vagy marad ahogy van és majd lesz valahogy vagy inkább ahogy én sejtem sehogy, vagy pedig lépek és mindenki rajtam fog röhögni, a srác meg menekül előlem.

2012. nov. 22. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Miért nem fogysz le, b@sszus?! MIÉRT NEM FOGYSZ LE?!?!?!
2012. nov. 22. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. nov. 22. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:
16-18,5
2012. nov. 22. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Adj egy kicsit a külsődre, hogy vonzóbb legyél, feltűnj neki, mint nő.
2012. nov. 22. 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és már fogytam és továbbra is fogyok már -20 kg nál tartok.
2012. nov. 22. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:

A fogyás miért nem merült fel benned, mint alternatíva?

Kellő igényesség és erőbefektetés mellett minimum egy erős közepes minden lányból lehet.

2012. nov. 22. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Mondd meg neki nyugodtan! Egyrészt nekünk srácoknak veletek ellentétben nemcsak a külső számít, másrészt lehet h csak te tartod magad kövérnek és csúnyának.
2012. nov. 22. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:

17:41! Szerintem te egy lány/nő vagy.

Nekünk fiúknak/férfiaknak HA tetszik egy lány/nő nem a rózsaszín párnánkhoz bújva álmodozunk róla, hanem cselekszünk.

2012. nov. 22. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én először jobban megismernélek és utána ítélkeznék. Ha aranyos veled, akkor szerintem van esélyed nála. ;-) hajrá....
2012. nov. 22. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kapd be a kukkerét, arra úgysem mond senki nemet :D
2012. nov. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!