Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem merem megmondani mert ronda vagyok.! Mit tegyek?
A fiút mostmár biztos hogy szeretem, de nem mondhatom meg neki mert kövér vagyok és csúnya. :( Amúgy nagyon közelről ismerem. Úgymond macsó állarc mögé bújik de ő nem olyan mert én tudom, ha melettem van akkor nagyon aranyos.
De nem merek lépni. Az is baj hogy csomó lány barátja van ami zavar. 2,5 évvel idősebb nálam. Szóval nem tudom mit tegyek vagy marad ahogy van és majd lesz valahogy vagy inkább ahogy én sejtem sehogy, vagy pedig lépek és mindenki rajtam fog röhögni, a srác meg menekül előlem.
A fogyás miért nem merült fel benned, mint alternatíva?
Kellő igényesség és erőbefektetés mellett minimum egy erős közepes minden lányból lehet.
17:41! Szerintem te egy lány/nő vagy.
Nekünk fiúknak/férfiaknak HA tetszik egy lány/nő nem a rózsaszín párnánkhoz bújva álmodozunk róla, hanem cselekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!