Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy könnyebb legyen?
Rettentő féltékeny vagyok a volt (egyetlen) barátnőjére. A gáz hogy mindhárman ugyanabba a gimibe járunk. Semmi okom féltékenykedni, így mindig valami hülyeség kezd el zakatolni az agyamban amiből kitalálok valamit ami hihetetlenül féltékennyé tesz, aztán később persze rájövök hogy mekkora őrült vagyok... 3 napja nem vagyok suliban, így nem volt alapom gyártani a "rémmeséket" hát most az történt hogy álmomban ott volt a csaj is meg a kis p*csa barátnői meg természetesen a pasim is. És az álmomban pontosan azt tette a pasim amit én nem akartam volna. Reggel iszonyatos gyomorideggel ébredtem.. és kellett kb 1 óra hogy újra normálisan tudjak gondolkodni. Tudom hogy ez beteges de én annyira féltem őt.. Ami a legjobban zavar az egészben és van valóságalapja az az hogy hetedikben jártak 2 hónapot (most 11.edikesek) ami magában nem is lenne semmi, mert gyerekszerelem..oké. De utána még évekig szerelmesek voltak egymásba és ha erről kérdezem a pasimat hogy mi volt akkor, akkor mindig ideges lesz és lerázza a témát... És ezzel csak mégjobban erősíti bennem a rossz érzést. Legtöbbször normális, nyugodt hangnemben hozom fel neki, de akkor sem hajlandó soha többet mondani. És ez a "tudatlanság" következtében minden kis dolgon kiakadok és mindenből gyártom az elméleteimet... Tudom hogy a pasim nem érez semmit a csaj iránt és engem szeret és szerelmes belém de akkor is nagyon nagyon zavaró.
Kérlek titeket,segítsetek!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!