Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutatott még be a szüleinek?
Figyelt kérdés
A barátommal már 7hónapja együtt vagyunk. Én 3hónappal ezelőtt már bemutattam őt, ami már annyit jelent, hogy minden 7végéjét nálam tölti! Viszont én még soha nem voltam náluk, nem ismerem a családját. Ez miért van? Szégyelli ahol lakik, vagy engem? Múltkor anyuval beszélgettek amikor én aludtam, és mondta anyunak, hogy tanyán laknak. Ez lehet az oka? Már az összeköltözést is emlegeti, na de így !? :S Van valakinek tippe, hogy mi lehet a baj?2009. aug. 16. 15:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem szégyenli. Beszéld meg vele, hogy teljesen megérted a családi hátterét stb...
2/8 anonim válasza:
szerintem is beszéld meg vele kérdzd meg legyetek nyiltak és ha nem zavar téged az hogy anyagiakaban más akkor mond neki.. smemi égő nincs benne nekem a pénz pl egyáltalán nem számít a szerelem mindennél fontosabb!
3/8 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy te is megpróbálsz beszélgetni vele? Ha már anyukádnak is sikerült?
Kérdezd meg honnan jött, kik a szülei, mit csinálnak stb..
Ez 7 óra kapcsolat után lenne normális és nem 7 hónap után.
4/8 A kérdező kommentje:
Engem egyáltalán nem zavar ez az egész dolog, sőt! Ahol lakik faluba már voltam ott, munkahelyén is. Egyszer kérdezte tőlem az egyik munkatársa, hogy voltam-e már náluk, és akkor is teljesen zavarba jött, össze-vissza hadovált. Nem hinném, hogy az anyagiak miatt lenne ez a gond, egyáltalán. Átlagember. Néha azon gondolkozom, lehet azért van ez, mert nem gondolja komolyan, és így be sem mutat nekik!?
2009. aug. 16. 15:23
5/8 Kankalin válasza:
Mondd meg neki, hogy szeretnél megismerkedni a szüleivel és kész! 7 hónap után igazán aktuális.
/Vagy visz, vagy elmondja, hogy miért nem. Több lehetősége nincsen!/
6/8 anonim válasza:
"Néha azon gondolkozom"
De miért filózol magadban és miért nem kérdezed meg? Nem lenne sokkal egyszerűbb? Ha együtt maradtok akkor az egész életedet így fogod végiggondolkozni? Mit csinálsz, ha rossz következtetésre jutsz? Nem azért találták ki a beszédet, hogy kommunikáljunk?
7/8 anonim válasza:
Tuti, hogy nem veled van a baj, hanem lehet, hogy a szüleit szégyelli, vagy ahogy él esetleg.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is szégyelli a körülményeit és azt, hogy valószínűleg alacsonyabban iskolázottak a szülei mint a te szüleid. nagyon tapintatosan hozd fel neki a dolgot és biztosítsd arról, hogy nincs mit szégyellnie, mert szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!