Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szeret még a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret még a barátom?

Figyelt kérdés
Majdnem 6 éve vagyunk együtt, és ugye ilyenkorra úgymond elmúlik a nagy szerelem, ragaszkodássá alakul. Én ezt érzem, imádom, ő az igazi bármit megtennék érte.Viszont volt évek alatt 2-3x h összevesztünk, vagy én bántottam meg, úgy sajnálom:S És volt már h mondta úgy éri eltávolodtunk,de amúgy megbeszéltük, és igyekszem olyanokat csinálni , amivel örömet szerzek neki,jól érezzük magunkat együtt,de valahogy mindig én mutatom ki igazán h szeretem, ő sose volt az a romantikus alkat. De én akkor is őt akarom. Kicsit összezavarodtam, hogy akkor mit is érezhet irántam.Szerintetek szeret még? Mit csináljak,hogy jobban szeressen? Javasolhattok programokat is,mert elég ötlettelen vagyok.Amúgy én 20,ő 29 éves.Mit kell tenni, ha úgymond kicsit ellaposodik a kapcsolat?Segítsetek.
2012. nov. 21. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy két és fél éves kapcsolatom volt és abból tudok asszociálni.. Tehát 6 év az nagyon-nagyon sok idő! Ő 23 volt amikor összejöttetek, te meg 14.. érdekes... Szerintem neked ő volt az első nagy szerelem és azért ragaszkodsz ennyire érte! Egy 29 éves már nem úgy gondolkodik ahogy te, hanem család alapításon meg stb.. Tehát komolyan el kell gondolkozz, hogy vele akarod-e leélni az életed! És IGEN létezik örök és egyetlen! Ha tényleg annyira szereted, amennyire leírod, akkor biztos boldogan élhettek majd:) Fontos, hogy változatos dolgokat csináljatok mindig, és este mikor átmegy hozzád lepd meg néha ezzel-azzal... Tehát várd a kádba, várd meztelenül, várd sörrel-hússal:) Biztos értékelni fogja! Hogy ne unjátok meg a szeretkezést, azt is fel kell dobni néha ilyen-olyan extrémségekkel!

Sok boldogságot!

2012. nov. 21. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen most elkezdtem neki főzni úgy látom tetszik neki:) Amúgy meg ha arról van szó, hajlandó vagyok egyetemen halsztani egy két év múlva, ha gyereket szeretne.Én tényleg csakis őt akarom,nincs is rajta kívül senkim, úgy értem barátnőm is csak 1-2.Rajta leszek, hogy ő is úgy szeressen ahogy én.az abj, hiába mondtam neki, h mondja ha van valami, ő mindig mindent sak akkor mond, mikor kibukik valamin és összeveszünk, és a nyakamba önti mit tettem két év alatt.
2012. nov. 21. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Igen, ez tipikus pasi betegség.. nem merjük mondani, inkább magunkba tartjuk.. Próbáld meg többször egy-egy elvétett mondatba mondani, hogy "lelki társ" és előbb utóbb hozzászokik. Minden esetre dicséretes a te hozzáállásod:) Hihetetlen, hogy ilyen lányok még léteznek! És szerintem ő is szeret, ha 6 éve melletted van, csak lehet nem mutatja annyira ki.. ezt nem tudhatom. De ilyen bizalmi kapcsolatban, ami 6 év alatt kialakul.. sok mindent el lehet érni, csak kicsit ügyeskedni kell!

20F

2012. nov. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!