Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még a barátom?
Nekem egy két és fél éves kapcsolatom volt és abból tudok asszociálni.. Tehát 6 év az nagyon-nagyon sok idő! Ő 23 volt amikor összejöttetek, te meg 14.. érdekes... Szerintem neked ő volt az első nagy szerelem és azért ragaszkodsz ennyire érte! Egy 29 éves már nem úgy gondolkodik ahogy te, hanem család alapításon meg stb.. Tehát komolyan el kell gondolkozz, hogy vele akarod-e leélni az életed! És IGEN létezik örök és egyetlen! Ha tényleg annyira szereted, amennyire leírod, akkor biztos boldogan élhettek majd:) Fontos, hogy változatos dolgokat csináljatok mindig, és este mikor átmegy hozzád lepd meg néha ezzel-azzal... Tehát várd a kádba, várd meztelenül, várd sörrel-hússal:) Biztos értékelni fogja! Hogy ne unjátok meg a szeretkezést, azt is fel kell dobni néha ilyen-olyan extrémségekkel!
Sok boldogságot!
Előző vagyok!
Igen, ez tipikus pasi betegség.. nem merjük mondani, inkább magunkba tartjuk.. Próbáld meg többször egy-egy elvétett mondatba mondani, hogy "lelki társ" és előbb utóbb hozzászokik. Minden esetre dicséretes a te hozzáállásod:) Hihetetlen, hogy ilyen lányok még léteznek! És szerintem ő is szeret, ha 6 éve melletted van, csak lehet nem mutatja annyira ki.. ezt nem tudhatom. De ilyen bizalmi kapcsolatban, ami 6 év alatt kialakul.. sok mindent el lehet érni, csak kicsit ügyeskedni kell!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!