Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta a barátnőm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a barátnőm, hogy szedi a fogamzás gátlót miközben nem is szedte azért, hogy gyerekünk legyen mert ő nagyon akarja de tudta jól, hogy én még egyáltalán nem akarok és még mindig ez a vélemény mellett állok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már úton van a gyerek és én nem szeretném, hogy közöm legyen hozzá. Nem akarok még apa lenni!

2012. nov. 21. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez elég durva. Szegény gyerkőcöt sajnálom a leginkább hogy ilyen környezetbe születik. Hány évesek vagytok egyébként?
2012. nov. 21. 19:58
 12/22 anonim ***** válasza:
24%

Istenem..egyesek hogy lehetnek ilyen gátlástalanok....mondd meg neki hogy vetesse el ha veled valami kapcsolatot akar még,vagy mondd meg neki ha ilyen biológiai óra problémája van hogy tartsa meg,de rád sose számítson,ezt fogja fel,ne varrja a te nyakadba,hiszen te nem akartad egyáltalán aljas rátarti nő módjára.Szülje meg magának,tartsa el ő.

Te meg inkább védekezz máskor,főleg ha nem a szerencsétlen,ronda csóró kategóriába tartozol..mert még esélyes hogy lesz pár nagyravágyó perszóna aki nyakadba varrna egy gyereket,vagy többet is,az se baj ha nem is a tiéd..

Én nő vagyok,igaz fiatal..és én se tervezem hogy valaha akarok e gyereket...ezért meg van a véleményem az ilyen nőkről,akik ráadásul így esnek teherbe...Szóval legyél férfi,tedd már helyre.

2012. nov. 21. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nagyon önző dög......
2012. nov. 21. 20:12
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Le lehet pontozni, de a kérdező választotta magának a párját, akkor is ő kellett, mikor nyilvánvaló lett, hogy teljesen másképp állnak hozzá a gyerekvállaláshoz: kockáztatott.

Nem jött be.

Most vállalja a felelősséget.

Egy mindenáron gyereket akaró nővel védekezés nélkül szexelni, mert "ő szedjen hormonokat, bárhogy is hat hosszú távon, csak az én élvezetem ne zavarja semmi": kockázat.

Bármikor előfordulhat két FELELŐSSÉGTELJESEN VÉDEKEZŐ fiatallal is, hogy becsúszik a baba...

Ez van, ezt kell szeretni.

Nem a kérdező lesz az első apa, aki nem akart az lenni, csak gyereket csinálni szeret.

Valamiért akkor is ez a nő kellett, amikor kiderült, hogy nem egyeznek sok fontos dologban. Ha ez akkora szerelem, hát érdemes megpróbálni együtt!

Kérdező: sem az apaságtól sem a gyerektartástól nem ment meg már semmi.

Akkor mit vesztesz vele, ha mégis megpróbáljátok együtt, immár egy családként? Aztán ha nem működik, később szétmentek, nem ti lesztek az elsők.

Ennél sokkal nagyobb tragédia is érhetne az életben, hidd el! Egy gyerek nem akkora változás egy fiú/férfi életében, amihez ne lehetne alkalmazkodni, a felelősségtől pedig már úgyis késő megszabadulni.

Lehet, hogy sokaknál most nem szempont, de később az lesz: másképp ítélnek meg a rokonok, ismerősök, és a leendő nőid, ha bepaliz a csajod, megpróbáltok együtt, és később hagyod el, mintha elhagyod amint teherbe esett, és le se...

Előbbi esetben te lennél a szegény áldozat, aki mindent megpróbált, ha elhagyod, akkor meg a szemét dög.

Az abortusz nem megoldás jelen esetben, még ha a barátnő képes is lenne rávenni magát, akkor is rámenne a kapcsolat, pluszba még "gyerekgyilkos" is lenne mindenki szemében, aki ráadásul még el is hagyja szegény kislányt.

Ebből csak úgy jöhet ki a kérdező jól, ha tesz egy próbát az apasággal, hátha...

Sokan túlélték, nem olyan borzasztó.

2012. nov. 21. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Az 5. válaszoló egy utolsó féreg. Neked, kedves kérdező, meg csak annyit mondok, hogy gratulálok. Ami megtörtént, az megtörtént. Miért nem használtál óvszert? Csúnya dolog volt a csajtól, de te is ugyanúgy benne vagy a dologban. Én teljes mértékben abortusz-ellenes vagyok. Ha a barátnőd akarta a gyereket, ő sem fogja elvetni...
2012. nov. 21. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok kérdező?

Ki kellett volna előbb dobnod a lányt,ezek után még te leszel a rossz apa. Ja és akár 25. évre felejtsd el a fizetésed 20%-át.

2012. nov. 21. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
16-os. Talán azért nem húzott gumit, mert megbízott a barátnőjében, aki csúnyán átverte. Családot alapítani nem így kell. Ha szerinted ez normális, akkor komoly baj van veled. Itt nem a férfi a ludas, te meg úgy állítod be, mintha valami szemétláda lenne...
2012. nov. 21. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy részről 10 éve még meg lehetett volan lepődni, de most már sajnos ez nem olyan meglepő. Emiatt a férfi igenis húzzon gumit! Nem hiszem el Kérdező hogy nem hallottál még ilyen történetet.... Gondolom nem 2+ éve vagytok együtt.

Másik részről viszont én nőként nem tudom, mit szólnék ha 6-8-12 hónap után azt mondja a pasi: figyu, nem akarom hogy felcsináltasd magad velem, nem bízok benned, hiába szedsz bogyót marad a gumi is.

2012. nov. 21. 21:07
 19/22 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és a barátnőm 18. még tanuló diák vagyok de az ösztöndíjam nem elég a fentartáshoz így a szülöknek kell majd segíteniük amit nem szeretnék de ez van. megpróbálunk normálisan felnevelni a gyereket..majd csak lesz valahogy. Köszönöm a kommenteket bár nem tudtam sokra menni velük de ez az élmény örökre fog szólni nekem!
2012. dec. 9. 10:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Szemét szuka... A helyedben én a nőt elhagynám, de támogatnám a gyereket anyagilag.

Lea Casanova, 24

2014. okt. 8. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!