Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Ott aludjak vagy ne ennyi idő után?
Komolyan gondol engem egyáltalán? Lányok! (vagy akár
fiúk) segyítsetek! Többi lent
Figyelt kérdés
Nemsokára 18 leszek és van egy kapcsolatom. Nem rég találkoztunk, de nagyon jol érezzük egymással magunkat. Sajnos cak ritkán tudunk talákozni, mert 2-3 órára lakik tőlem, ráadásul a busz jegy is drága. De sok dolgot nem értek..Félek, hogy csak egy nyári kaland vagyok. De néha meg úgy érzem, hogy le tudjuk győzni a távot. Mikor találkozunk egyfolytában ölelget, puszilgatja a kezem és szeretget. Vagy úgy alszunk el a réten,hogy össze ér a szánk..szoval csodálatos. Az első randi úgy indult, hogy teljesen egymásra másztunk..nyak puszi és társai. (jo hogy nem pettingeltunk) nagyon megijedtem. Megkértem, hogy lassitsunk, mert ez nem én vagyok. Lassitottunk. Most jó. Azt beszéltük meg, hogy elmegyek hozzá aug végén. Szeretné,hogy ott is aludjak. De nekem ez még korai lenne. Erre nagyon szomoru lett és mondta, hogy ebben nincs semmi..külön szoba, ágy. majdhogynem összevesztünk. "mert hogy nincs időnk mindent megnézni egy fél nap alatt" most egy napba akar mindent bezsufolni? :-S most ez csak egy kaland? vagy komoly? ha kaland lenne nem akarna haza vinni nem? félek, hogy elveszítem.
Nem lehet altalanositani, h "minden srac" stb, de eppenseggel tipusokba be lehet sorolni az embereket... es hat ki tudja..
2009. aug. 16. 15:00
12/17 anonim válasza:
mi nem tudjuk megmondani h mit jelentesz neki. Ha nem fexel le majd vele akkor meg mit parázol? Egy idő után úgyis kiderül milyen szándékai vannak. Ott aludni ott aludhatsz, hiszen nem tudtok sokat találkozni.
2009. aug. 16. 15:04
13/17 anonim válasza:
mi nem ismerjük a srácot ezek csak feltevések am sztem nem minden pasi ilyen de vannak ilyenek is.. én a helyedben mennék a saját fejem után és azt csinálnám ami nekem jóó :) sztem te is ezt csináld sok sikert ;)
2009. aug. 16. 15:22
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Csak kicsit félek nehogy kiderűljön az amit mondott az a kommentelő aki"messziről jött veréb" címen írt. Nem akarom, hogy azért legyenek velem, mert valakire emlékeztetem őket..
2009. aug. 16. 17:12
15/17 anonim válasza:
Nos nem százszázalék,hogy azt akarja de mivan ha mikor ottalszol felál azzal a kérdéssel hogy vagy fekszel vagy mehetsz az utcára aludni és másnap nagy szívfájdalom közepedte haza venni az irányt.
Vagy éppen a szülei úgysem engednék,hogy kizavarjon az utcára de azért másnap úgyis fájna csalódottan hazatérni neeeem????
De természetesen ezekkel a csunya lehetőségekre próbálom felhívni a figyelmedet!
Természetesen lehetnek rendes tisztességes szándékai is! Amúgy ha szabad kérdeznem hol ismerkedtél meg vele és mennyit voltatok már egymás társaságában együtt?
2009. aug. 16. 23:13
16/17 anonim válasza:
Ja a messziről jött veréb voltam!
2009. aug. 16. 23:17
17/17 A kérdező kommentje:
Ebben 100% ig biztos vagyok, hogy ne tenne ki az utcára :-) Biztositott nekem szobát náluk. Nem aludnék vele első alkalommal. Sőt megbeszéltük, hogy lemegyek hozzá,de nem fogok még ott aludni. Megértette és mondta, hogy igazam van. Azt is mondtam neki, hogy hozzánk nemfog tudni jönni, mert apum felesége borzalmasan utálja a vendégeket...szoval a nálam ott alvás kizárt. (legalábbis egy ideig) ezt is elfogadta. Azt mondta hogy nem baj ha ő nem..én bármikor mehetek. És hogy az egyetem mellett feljár pestre, "hisz az egyik legobb barátom barátnője is pesti. évek ota együtt vannak" ha meg csak arra hajt...az kiderül. 3 honap mulva van a szülinapom. Mondtam, hogy a 18 at megvárom. Megértette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!