Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik válaszát várom első sorban de a hölgyek véleményére is kíváncsi vagyok, szerintetek örülni fog neki?
Szerintem nem rossz ötlet :)
Én azt csináltam párszor, mikor az exem dolgozott, hogy kitakarítottam a lakást, összedobtam egy lasagne-t, vettem egy finom bort, letusoltam és egy szál köntösben vártam haza + 1-2 teamécses az asztalra :)
Tetszett neki :)
Te ismered a pasidat. A leírásod alapján (divatos, fülbevalót hord, képekkel van tele a fala) ő amolyan metroszexuális fazon.
Mivel én egészen más vagyok, én megijednék, hogy ennyire félre ismertek. De éppen ezért ő biztosan örülne neki.
Örülünk neki, hogy nem iskolás diáklány vagy..., de akkor meg pláne tudnod kellene, hogy most ez bejönne-e neki vagy sem.
Amúgy meg igen elterjedt, hogy a pasiknak fülbevalója van, de akkor sem ez a megszokott sokan ezért is csodálkoznak, ja meg azon, hogy ez általában "fiús" ötlet...
Takarítsd ki a szobáját, főzz valami finomat mindenféle gyertyás sallang nélkül aztán meg meglepheted az ágyban valamivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!