Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónaposak leszünk. Elhívhatom a barátomat vacsorára? Felvehetem ezt a ruhát? (kép)
Barátommal szeptemberben leszünk két hónaposak és kitaláltam egy meglepit.
Lefoglalnák egy szép étteremben egy asztalt, gyertya és lehűtött pezsgővel. Szóval ilyen romantikus vacsora, szép étteremben.
Persze én is fizetném. Mivel megyünk pár napra kirándulni és nem engedi, hogy a szállást, utat, étkezést fizessem, így ezt a vacsit én szeretném.
Mivel előkelő helyre megyünk, ezért ezt a ruhát szeretném felvenni:
Szerintetek jó ötlet ez az egész?
(Gondoltam, hogy otthon csinálok neki valami finomat, de nálunk ez most pár okokból nem lehetséges, majd máskor...)
L, 18
Pontosan!:) Meg sem fordult a fejembe, hogy fekete harisnyát vegyek fel.
(Amúgy az a harisnya, csak elöl fekete, hátul mintás. De már rég kiszakadt. :)
Igen, igen...Lehet korai, de viszont így érzem, hogy a kapcsolat komoly és akkor ebből a szempontból, ha a vacsi korai, akkor lehet a kirándulás is korai, mégis elhívott, mégis megyek :)...Akkor miért ne... :) Meg akarom lepni. Az meg, hogy én fizetek. Na, és? :) Az az egy vacsora még messziről sem éri el azt a kirándulást, amit ő fizet. :)
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!