Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha megcsallt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megcsallt, de még szeretem? Részletesebben lent!

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 2 éve vagyunk együtt, egyszer tavaly decemberben megcsallt, megbocsáltottam neki, de most 1 hónapja sem, megint megtette! Sirt a telfonba, tényleg láttam rajta hogy sajnálja, de ez a dolog 2 nap után elmúlt, és olyan bunkó lett, mint régebben néha volt, csak mostmár folyamatosan az! Nem tudom h mit csináljak! Ha találkozni akarok vele, mindig megszabja hogy meddig ér rám, mert h ő megy focizni, meg ide-oda! De ha találkozunk, mindig aranyos, ha meg nem, igy elmegy az esze! Kérlek segitsetek hogy mit tegyek! :(
2012. nov. 21. 12:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem még mindig, hogy mi ez a duma: Megcsalt, de szeretem, nem tudom mit tegyek.

Mit, mit??? Hát hagyd ott! Hogy lehet szeretni egy olyan embert, aki megcsalt, bunkó, stb.??

Ha nem hagyod el, akkor az már a te szégyened is... Olyan barátnő vagy, akivel bármit meg lehet tenni és ha ezt hagyod továbbra is, akkor az a te hibád is.

Tudom, hogy kemény voltam, de ez az igazság. Ne tedd tönkre magad!!!

2012. nov. 21. 13:26
 12/33 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva tényleg kemény voltál, de az őszinte embereket szeretem, szóval jó h igy irtad! Csak mindig mikor arra gondolok hogy otthagynám, mindig azok a percek jutnak eszembe, amik olyan szépek, mikor hozzámbújik, megcsókol, hizeleg! És teljesen elbizonytalanodok! :(
2012. nov. 21. 13:37
 13/33 anonim ***** válasza:
Tudod mi neked a bajod,h NAÍV vagy,de még egy-két ilyen pofára esés és kinövöd!!!
2012. nov. 21. 13:39
 14/33 anonim ***** válasza:

Ez számomra elképzelhetetlenül ambivalens...

Te nem szereted, ha megcsalnak, az neked rossz. Hogyan vagy képes szeretni egy olyan embert, aki rosszat tesz veled? Erre válaszolj már!!!

2012. nov. 21. 13:41
 15/33 A kérdező kommentje:
13-as ez maximális szinten igaz, nagyon sokan mondták már h naiv vagyok, de nem tok mit csinálni vele! :/
2012. nov. 21. 13:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Kedves Valamokka! Ha tudnám h miért szeretem még mindig, hidd el megosztanám, de sajnos nem tudom megmondani! :(
2012. nov. 21. 13:43
 17/33 anonim ***** válasza:

Az emlékek tartanak már csak mellette, az emlékébe vagy szerelmes nem abba, ami most megy. Az, amit művel undorító, és magadat alázod meg azzal, ha kitartasz egy ilyen alak mellett, és végül te fogsz összetörni, és szenvedni, nem ő. Lehet, hogy nehéz, de vegyél erőt magadon, legyen tartásod a dologgal kapcsolatban, és barátnőknek sírj, meg omolj össze addig, amíg újra fel bírsz majd állni, őt pedig teljesen likvidáld az életedből. Közösségi oldalakon tiltsd le, ne vedd fel neki a telefont, olvasás nélkül töröld az sms-eit, ha próbálkozna...stb

Idővel pedig lesz majd más, hidd el.

2012. nov. 21. 14:02
 18/33 anonim ***** válasza:
Azért nem szakítasz vele, mert attól félsz, hogy nem lenne más. Ezért inkább vagy egy szar kapcsolatban, még ha tisztában is vagy vele, hogy akkor csal meg, amikor akar.
2012. nov. 21. 14:03
 19/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nagyon szépen köszönöm a kommenteket!
2012. nov. 21. 14:35
 20/33 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk valamit! Volt szex, csak aktus nem volt (még) köztük.
2012. nov. 21. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!