Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsallt, de még szeretem? Részletesebben lent!
Nem értem még mindig, hogy mi ez a duma: Megcsalt, de szeretem, nem tudom mit tegyek.
Mit, mit??? Hát hagyd ott! Hogy lehet szeretni egy olyan embert, aki megcsalt, bunkó, stb.??
Ha nem hagyod el, akkor az már a te szégyened is... Olyan barátnő vagy, akivel bármit meg lehet tenni és ha ezt hagyod továbbra is, akkor az a te hibád is.
Tudom, hogy kemény voltam, de ez az igazság. Ne tedd tönkre magad!!!
Ez számomra elképzelhetetlenül ambivalens...
Te nem szereted, ha megcsalnak, az neked rossz. Hogyan vagy képes szeretni egy olyan embert, aki rosszat tesz veled? Erre válaszolj már!!!
Az emlékek tartanak már csak mellette, az emlékébe vagy szerelmes nem abba, ami most megy. Az, amit művel undorító, és magadat alázod meg azzal, ha kitartasz egy ilyen alak mellett, és végül te fogsz összetörni, és szenvedni, nem ő. Lehet, hogy nehéz, de vegyél erőt magadon, legyen tartásod a dologgal kapcsolatban, és barátnőknek sírj, meg omolj össze addig, amíg újra fel bírsz majd állni, őt pedig teljesen likvidáld az életedből. Közösségi oldalakon tiltsd le, ne vedd fel neki a telefont, olvasás nélkül töröld az sms-eit, ha próbálkozna...stb
Idővel pedig lesz majd más, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!