Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsallt, de még szeretem? Részletesebben lent!
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 2 éve vagyunk együtt, egyszer tavaly decemberben megcsallt, megbocsáltottam neki, de most 1 hónapja sem, megint megtette! Sirt a telfonba, tényleg láttam rajta hogy sajnálja, de ez a dolog 2 nap után elmúlt, és olyan bunkó lett, mint régebben néha volt, csak mostmár folyamatosan az! Nem tudom h mit csináljak! Ha találkozni akarok vele, mindig megszabja hogy meddig ér rám, mert h ő megy focizni, meg ide-oda! De ha találkozunk, mindig aranyos, ha meg nem, igy elmegy az esze! Kérlek segitsetek hogy mit tegyek! :(2012. nov. 21. 12:38
1/33 anonim válasza:
Gratulálok:) Egy újabb bizonyíték, hogy a lányokkal ha sikert akarsz akkor taplónak kell lenni. Jól csinálja a srác! Van állandó barátnő és még mellett itt-ott szex. Maradj vele szerintem:D
2/33 csáko86 válasza:
Hát ez szerintem nagyon ugy fest hogy te most a 2. helyen vagy sajnos...
3/33 anonim válasza:
Hagyd ott vagy csinálhatsz továbbra is h*lyét magadból!
4/33 A kérdező kommentje:
1. komentelő! Szex nem volt, csak egész este vele volt, és smárolgattak elvoltak, mig én itthol aludtam
2012. nov. 21. 12:46
5/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már én is ott járok, hogy kimondom a végét, csak az a baj, h még mindig szeretem, és igy nagyon nehéz! De lehet ha szakitanék vele, észbekapna 1 pár hét múlva? Bár sztem már késő lenne!
2012. nov. 21. 12:48
6/33 anonim válasza:
Jaaa, hogy csak smárolgattak, úgy más a helyzet valóban, biztos nagyon szeret téged, azért smárolgatott csak:D:D:D
7/33 anonim válasza:
Majd elfelejted,de ne várd ,h megváltozik!!!Lehet ,h megfog,de nem melletted ha nem tudott hűséges maradni ott kell hagyni(hisz te magad írtad,h már nem az első alkalom volt)!
8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Sokat segitett!
2012. nov. 21. 12:53
9/33 anonim válasza:
Hát ha a saját érdekeidet nézed, akkor mindenképp megszakítod vele a kapcsolatot...
10/33 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h szerelmes vagyok, és igy nagyon nehéz! :'(
2012. nov. 21. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!