Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha megcsallt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megcsallt, de még szeretem? Részletesebben lent!

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 2 éve vagyunk együtt, egyszer tavaly decemberben megcsallt, megbocsáltottam neki, de most 1 hónapja sem, megint megtette! Sirt a telfonba, tényleg láttam rajta hogy sajnálja, de ez a dolog 2 nap után elmúlt, és olyan bunkó lett, mint régebben néha volt, csak mostmár folyamatosan az! Nem tudom h mit csináljak! Ha találkozni akarok vele, mindig megszabja hogy meddig ér rám, mert h ő megy focizni, meg ide-oda! De ha találkozunk, mindig aranyos, ha meg nem, igy elmegy az esze! Kérlek segitsetek hogy mit tegyek! :(
2012. nov. 21. 12:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Gratulálok:) Egy újabb bizonyíték, hogy a lányokkal ha sikert akarsz akkor taplónak kell lenni. Jól csinálja a srác! Van állandó barátnő és még mellett itt-ott szex. Maradj vele szerintem:D
2012. nov. 21. 12:40
 2/33 csáko86 válasza:
Hát ez szerintem nagyon ugy fest hogy te most a 2. helyen vagy sajnos...
2012. nov. 21. 12:41
 3/33 anonim ***** válasza:
Hagyd ott vagy csinálhatsz továbbra is h*lyét magadból!
2012. nov. 21. 12:42
 4/33 A kérdező kommentje:
1. komentelő! Szex nem volt, csak egész este vele volt, és smárolgattak elvoltak, mig én itthol aludtam
2012. nov. 21. 12:46
 5/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már én is ott járok, hogy kimondom a végét, csak az a baj, h még mindig szeretem, és igy nagyon nehéz! De lehet ha szakitanék vele, észbekapna 1 pár hét múlva? Bár sztem már késő lenne!
2012. nov. 21. 12:48
 6/33 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy csak smárolgattak, úgy más a helyzet valóban, biztos nagyon szeret téged, azért smárolgatott csak:D:D:D
2012. nov. 21. 12:50
 7/33 anonim ***** válasza:
Majd elfelejted,de ne várd ,h megváltozik!!!Lehet ,h megfog,de nem melletted ha nem tudott hűséges maradni ott kell hagyni(hisz te magad írtad,h már nem az első alkalom volt)!
2012. nov. 21. 12:50
 8/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Sokat segitett!

2012. nov. 21. 12:53
 9/33 anonim ***** válasza:
Hát ha a saját érdekeidet nézed, akkor mindenképp megszakítod vele a kapcsolatot...
2012. nov. 21. 13:09
 10/33 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h szerelmes vagyok, és igy nagyon nehéz! :'(
2012. nov. 21. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!