Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik szerelem? Részletesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem? Részletesebben lejebb.

Figyelt kérdés
Létezik tanár-diák között párkapcsolat, szerelem, kaland? Kinek voltak ilyen tapasztalatai, hány évesen, mik voltak az elözmények?
2011. jún. 8. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Létezik, sok férfi tanár vonzódik a egyes diákjaihoz, ilyet szerintem sokan láttunk már...

Konkrét esetről is tudok, a volt középsulis, 40 éves matektanárom összejött a volt diákjával, aki akkor volt 22 éves, de állítólag már a gimi alatt is volt valami köztük.

2011. jún. 8. 20:04
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Jujj, ez komoly ám! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és mennyi idős a tanár? Létezhet, persze. A tanár is ember, a diák is az. Az viszont már nem normális, ha a diák jóval 18 év alatti, a tanára meg jó huszas éveiben jár. Mondjuk egy 16-17-18 éves már szerelmes a 24-25-26 éves tanárába, még megeshet, és nem olyan groteszk. De azért már tíz év korkülönbség is nagy lehet.

Itt inkább tetszésről lehet szó, a szerelemben meg a tanár-diák szerep nem számít.

Nekem éppenséggel nem volt. Szimpatizálás igen, 7 év korkülönbséggel. Több nem, se kaland, se szerelem.

De megjegyzendő, míg a diák a szimpatizáns tanárnál tanul, addig mondhatni törvénybe ütköző a dolog.

2011. jún. 8. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok ő meg 35, és egyébként ez az egész 1 éve tart. Ez nem csak szimpatizálás.
2011. jún. 8. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Apu is az egyik diákjával jött össze és már több mint 6 éve együtt vannak. Szerintem létezik.:)
2011. jún. 8. 22:12
 5/6 anonim válasza:

Szia! Megint a én vagyok, a 20:07-es.

Értelek. Kicsit soknak tartom - személy szerint - ezt a korkülönbséget. De természetesen szerelem lehet tanár-diák között is, mint korábban mondtam. Párkapcsolat is lehet. Ebben az esetben akkor annyit, hogy vigyázz, nehogy cak a részedről legyen komoly a dolog. Persze ezt már csak te tudhatod. :) A másik, ha még most ő a tanárod, ne verjétek nagy dobra, mert kirúgás lehet a vége. :S

2011. jún. 8. 22:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem verném nagy dobra, magamba folytom, csak most már nem bírok az érzéseimmel és naponta megfordul a fejemben a gondolat, hogy elmondom, de nem hülyeség volna. Az ő részéről is lehet valami, mert nem úgy viselkedik velem, mint a többi diákkal.

2011. jún. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!