Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az hogy ha egy lány kiteszi amije van, ti egyből lek*rvázzátok, közben csak az ilyen típusú lányok társaságát keresitek? Ha egy lány fiús és nem érdekli a körömfestés inkább szívesebben játszik autós játékokkal
Kérdező, ne vedd sértésnek, de a fiús lányokat inkább havernak tekintik a fiúk, nem párnak. Egy lány/nő igenis legyen nőies és viselkedjen is úgy (ezalatt nem a k*rvás öltözködést értem!!!). Mert például nekem egy picit kiábrándító, ha egy lány a kocsmában üvegből issza a sört és közben büfög/fingik és káromkodik, mint egy kocsis.
Azzal nincs gond, ha nem érdekli a körömfestés és autós játékokkal játszik, de a viselkedése alapvetően ne legyen fiús. Ismétlem, a barátnő nem egyenlő egy hímtag nélküli haverral, neki mást is kell nyújtania...
24F
Nem szoktam lek*****ni az ilyen nőket, mert örülök ha kiteszik amijük van. Nem vagyok álszent, tetszik a látvány.
Az, hogy bejön-e egy fiús lány attól függ miben nyílvánul meg az, hogy fiús.
23F
Aki kiteszi, amije van, az csak a testével tudja felhívni magára a figyelmet. Tehát ez az egyetlen értéke, amit nyújtani tud, vagyis igenis k.rva.
Csakhogy veletek ellentétben nem hisszük, hogy majd mellettünk megváltozik és normális nő lesz belőle. Keressük a társaságukat, hogy megdughassuk őket, de ennyi.
Egy lány pedig ne akarjon fiú lenni, mert az rendkívül taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!