Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért van az hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az hogy ha egy lány kiteszi amije van, ti egyből lek*rvázzátok, közben csak az ilyen típusú lányok társaságát keresitek? Ha egy lány fiús és nem érdekli a körömfestés inkább szívesebben játszik autós játékokkal

Figyelt kérdés
azt mondjátok : bárcsak ilyen b.nőm lehetne, de közben észre sem veszitek? Leginkább 18-25 évesek válaszait várom!Lehet már kérdezték de én azért kíváncsi lennék rá. Nem azért mert aktuális, egyszerűen csak érdekel! Köszönöm! 24/L
2012. nov. 20. 18:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem lettem morci csak még mielőtt feltettem a kérdést, gondoltam nm kéne mert úgyis ez lesz és ez lett :D
2012. nov. 20. 18:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne vedd sértésnek, de a fiús lányokat inkább havernak tekintik a fiúk, nem párnak. Egy lány/nő igenis legyen nőies és viselkedjen is úgy (ezalatt nem a k*rvás öltözködést értem!!!). Mert például nekem egy picit kiábrándító, ha egy lány a kocsmában üvegből issza a sört és közben büfög/fingik és káromkodik, mint egy kocsis.

Azzal nincs gond, ha nem érdekli a körömfestés és autós játékokkal játszik, de a viselkedése alapvetően ne legyen fiús. Ismétlem, a barátnő nem egyenlő egy hímtag nélküli haverral, neki mást is kell nyújtania...

24F

2012. nov. 20. 19:08
 13/21 anonim ***** válasza:
De édes vagy amikor morci vagy :)
2012. nov. 20. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónak minden szavával egyet értek. Egyébként az, hogy csak az ilyen nők társaságát keressük elég nagy butaság, az ilyeneket max megdugjuk. Hidd el az ilyen lányok panaszkodnak a legtöbbet ;)
2012. nov. 20. 19:16
 15/21 anonim ***** válasza:
ez megint csak egy általánosítás. Egy értelmes férfi nem ezzel fog foglalkozni, aki meg olyan annak olyan is az értékrendje, s nyilván egy értelmes nő az eféle megjegyzéseket nem veszi zokon.nyilván mivel ugyebár a férfi vizuális lény jobban megnézi azt aki kiteszi mindazt amit sok esetben nem kéne:)mint a fiús lányokat.Ellenben nem attól lesz nőies egy nő s vonzó hogy a világ látja a testét.
2012. nov. 20. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Már megint az általánosítás...
2012. nov. 20. 19:21
 17/21 A kérdező kommentje:
12/16 Köszönöm a válaszod, az első olyan aki válaszol és nem ítélkezik. A kérdésem valószínűleg azért vették általánosításnak mert nem akartam litániát írni kérdésként. Ha rászántam volna 1000 karaktert valószínűleg mások is értették volna mi a kérdésem lényege. És akinek nem inge n vegye magára. Én "lelkileg" vagyok fiúsabb, szívesebben megyek el egy autó kiállításra vagy egy tuning showra mint hogy sorba álljak egy ruhaboltban csak mert 20% akció van :) de mindegy már ezt is megtudtam : itt a gyakorin okosan kell fogalmazni :D
2012. nov. 20. 19:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is lek*rvázom őket és nem keresem a társaságukat,pont azért mert k*rvák.Ki tudja milyen kórságot terjesztenek az ilyenek,ráadásul rohad is a lelkük.
2012. nov. 20. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem szoktam lek*****ni az ilyen nőket, mert örülök ha kiteszik amijük van. Nem vagyok álszent, tetszik a látvány.

Az, hogy bejön-e egy fiús lány attól függ miben nyílvánul meg az, hogy fiús.

23F

2012. nov. 20. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Aki kiteszi, amije van, az csak a testével tudja felhívni magára a figyelmet. Tehát ez az egyetlen értéke, amit nyújtani tud, vagyis igenis k.rva.

Csakhogy veletek ellentétben nem hisszük, hogy majd mellettünk megváltozik és normális nő lesz belőle. Keressük a társaságukat, hogy megdughassuk őket, de ennyi.

Egy lány pedig ne akarjon fiú lenni, mert az rendkívül taszító.

2012. nov. 21. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!