Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a maradi, hogy ebbe nem megyek bele?
Azt mondta a barátom, hogy szeret, de tapasztalat kell neki, szeretne nyitott kapcsolatot, és utána megállapodni, de engem szeret én kellek neki.
Erre azt mondtam, hogy rendben, de akkor ez mindkettőnkre vonatkozik. Ekkor már ágált egy kicsit, de belement, megegyeztünk, ha lesz valaki szólunk, hogy ha úgy dönt a másik akkor még visszalépünk, vagy esetleg lezárjuk a kapcsolatot. Most eltelt két hét, még nem szólt semmit, előálltam neki (persze csak a reakciója miatt, hogy én találtam valakit), azt mondta hogy hagyjuk, inkább bele se vágjunk, stb..., most meg arra próbál rávenni, hogy ő a férfi, csak neki van szüksége a kalandozásra, és hogy nehogy már én is ezt akarjam, engedjem meg neki, de én maradjak hűséges. Ez így rendjén van?
Ceh hát ez nagyon nincs rendjén :D
A srác elég hülye világban él...
Csak egy biztos pontra vágyik, ahova mindig visszatérhet, ha máshol kidobják. Nem bír nő nélkül lenni, ezért kell neki egy balek, aki kiszolgálja, ha más nincs.
Az ilyen figura nálam messze nem tartozik a férfi kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!