Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » És a legrosszabb, hogy igazato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És a legrosszabb, hogy igazatok volt! Mit tegyek még?

Figyelt kérdés

Én írtam ki tegnap a párommal kapcsolatos kérdést,hogy bulizni a haverokkal igen,velem sehova,stb.

Nos ma hívott és elmondtam neki,hogy mi a gondom.Hogy foglalkozzon velem többet,mert ez így nem jó és jó vége sem lesz. Mondtam neki,hogy én kevés vagyok egymagam megoldani a dolgainkat,ehhez ő is kell,stb. Hát semmi foganatja nem volt. Semmi az ég világon.Azt vettem észre,hogy ő azt gondolja,ilyen egy optimális,jó kapcsolat és minden "hepi" most is,miután "kihisztiztem" magam.

Szóval mondtam neki,hogy vége lesz,ha nem változtat.

De én ezt nem bírom. Ha találkozunk személyesen,még egyszer megpróbálom ,hátha úgy jobban ért,de már nem reménykedek. Sosem fog megváltozni,pedig én annyira szeretem és ezért lehet megkövezni,de ez az igazság,nem utálhatom,mert hazudnék,ha ezt mondanám! Csak rohadtul fáj,hogy ennyire félreismertem!

2012. nov. 20. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, személyesen mondd el neki újra és jelezd neki, ha nem változtat, nem oldjátok meg közösen, te tovább lépsz.
2012. nov. 20. 00:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Első! Bundáskenyeret tegyek? Hát ennek se eleje se veleje,de mégcsak poénos sem volt...
2012. nov. 20. 00:46
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem mondhatjuk meg, mit tegyél, de nekem az egészből még mindig annyira az jön le, hogy neki közel annyira sem vagy fontos, mint ő neked. Sajnálom, hogy így alakult.
2012. nov. 20. 00:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor vess neki véget, és tényleg ne "hisztizz".

Úgy sincs értelme, láthatod!

2012. nov. 20. 01:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Jah lehet!
2012. nov. 20. 01:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem "lehet" szerintem biztos.

Hagyd a pi.csába, ha ennyire zavar, látod, hogy egyik fülén be a másikon ki.

Nem fog változni, neki így jó, nem tudod elfogadni így, csak rágod magad, ne mondd el még egyszer neki,

Ha akart volna, ennyiből is értett volna.

Úgyis hiába mondod.

Látod!

2012. nov. 20. 01:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Jó,csak szakítani szerintem szemtől szembe korrekt és a cuccait is jó lenne ha elvinné.
2012. nov. 20. 01:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Fölösleges elmondani neki még egyszer. Gondolom elsőre is megértette.
2012. nov. 20. 01:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a gyanum a megszokast kevered ossze a szerelemmel. Hidd el par honap mulva olyan megkonnyebbult leszel es felszabadult hogy hatrahagytad ezt a lapos kapcsolatot. Van meg ferfi az utcan aki boldogsagot fog neked adni az eletben. Merj valtani es ne feledd ne hatrafele nezz hanem elore!
2012. nov. 20. 06:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat már régen halálra van ítélve.

Ennél minden jobb. Én már nem próbálkoznék többet, mert tuti, hogy semmi sem fog változni, sőt, ha összekötitek az életeteket, akkor csak rosszabb lesz.

Példának tudnám mondani Péter Szabó Szilviát.

Ő a csalódása miatt itt hagyta a sikert, az országot, és megpróbált felejteni,új életet kezdeni. Ennek három éve. Most haza jött és egy magával megelégedett magabiztos nő. Próbáld meg Te is. Az országot azért ne hagyd itt feltétlenül.

2012. nov. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!