Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy szinte csak olyat lehet itt olvasni, hogy a nő csalta meg a pasiját?
Első vagyok, nem kifogás, nincs mit kompenzálni, sose csaltam meg senkit, és azért hallasz kevesebb férfimegcsalást mert a férfiak nem fecsegnek róla ennyit...
Minden esetre elég meddőnek érzem ezt a vitát...azt látod amit látni akarsz...ez van...
Végre látom, hogy nem csak én harcolok ezekkel a szerencsétlen, rinyagépekkel!
Látod kérdező, hiába tetted fel a kérdést, nem mentél vele semmire.
Őszinték voltak a csajok (mostmár én is csatlakozok), elmondtuk a véleményünket, te meg csak nyivákolsz tovább. És kérdezem, mire jó? :-D Ugyanúgy utálni fogod a nőket, mert egy szerencsétlen vagy, és már az is maradsz.
Apropó feminizmus. Mégis mit vártál, gyakorlatilag, lek.rváztad az ÖSSZES nőt, és mégcsak nem is ismersz, mindenkit. Nemhogy mindenkit, de Magyarország összes nőjét se...
Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!