Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy szinte csak olyat lehet itt olvasni, hogy a nő csalta meg a pasiját?
Olyan szinten vagy szerencsétlen, hogy már rá sem visz a lélek arra, hogy normálisan válaszoljak neked.
Most majd biztos leszavazol a többi taknyossal együtt, de ez van. Most nem fogok neked kiselőadást tartani, hogy én meg a férfiaktól mit kaptam, és, hogy senkit nem csaltam meg soha, mert úgysem lennél képes felfogni. Utáld az egész a női nemet, általánosíts, hátha majd akkor boldog leszel!
Csók.
Kedvesem, talán mert a pasik nem rágódnak rajta hetekig és nem szeretik elsírni a bánatukat.
Nem egy olyan barátom van, aki hihetetlenül rendes, teljesen normális, kedves, megbízható ÉS megcsalta a barátnőjét.
Az emberek gyengék és lazán kockára tesznek egy jól működő (vagy rosszul működő) kapcsolatot a pillanatnyi örömért.
"Mennyi feminista támadt rám hirtelen."
Ki a fene feminista? És miből következtettél erre? Abból, hogy felemeljük a hangunkat az általánosításod, és a szánalmas rinya ellen? Hát bocs.
Hivatalosan is át kellene értelmezni a feminizmus fogalmát, komolyan!
Én nem teszek a nemek között különbséget, egyiket sem tartom értékesebbnek a másiknál. Legalább ugyanannyi mocskos, szemét r*banc van, mint amennyi gonosz, kiborító, tapló férfi. Nem lehet lebontani nemekre a problémát, inkább az egész emberi faj egy sajnos igen nagy, egyre növekvő halmazával van a probléma.
De azt viszont kikérem magamnak, hogy a sz*r nők miatt az egész nem (köztük én is) le legyen szólva, és hazugnak legyen nyilvánítva, ha azt meri mondani valamelyikünk, hogy ő nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!