Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak a volt barátomra?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon szeretem, ő szakított velem, és pusztán a jelek miatt érzem azt hogy talán van még remény. Azóta nincs új lány az életében, persze beszél másokkal, de senkije sincs. Suliban ha teheti folyamatosan néz ami szerintem csak jelent valamit, mindig bebeszélés nélkül.2012. nov. 19. 18:34
1/6 anonim válasza:
írj neki h szereted!!
a váladz valszeg én voltam hülye,hasonlók! aztán tessék a tied! :)
2/6 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy nincs senkije?
Távcsővel a szobája ablaka előtt szoktad figyelni? :)
Amúgy miért szakított,lehet tudni a részleteket,talán így jobban meg lehetne mondani,hogy van e még esélyed!
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor szakított velem más dologra hivatkozva tette meg. Később visszahallottam hogy azt mondta már nem szeretett annyira mint régen. Tisztában vagyok vele hogy ha nem szeret akkor nincs értelme, de Facen ha lájkol valamit az általában csalódott szerelmi bánatra utal, suliban mindig egyedül van, ha odamegy egy lányhoz akkor is engem néz (mások mondják vissza), és tényleg nincs senkije. Amúgy nem szoktam nézni, annyira mániákus nem vagyok csak még szeretem és örülnék neki ha lenne esély.
2012. nov. 19. 18:40
4/6 anonim válasza:
elhagyott, nem? Annál nincs megalázóbb dolog, hogy visszakönyörögd magad. Én nem tenném a helyedbe, de te tudod, mennyire járatod le magad...
5/6 anonim válasza:
Úristen,téged arra sem méltat,hogy elmondja,miért is szakított veled,másoktól kell megtudnod!
Ráadásul otthon mindenkinek azt mutatja,hogy mennyire boldog nélküled,ahogy meséled,és te meg minden áron vissza akarod kapni.
Én fiú vagyok,de megkérdezném:
Ti lányok tényleg ennyire szerettek nekünk önként megalázkodni?
6/6 anonim válasza:
Ha ő szakított, akkor kár erőltetni, ha akarna keresne szerintem, mert tudja hol találna valószínüleg. Ha néz az biztosan azért van, mert ő sem egyik pillanatról a másikra felejt el téged és egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!