Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám, hogy egyre féltékenyebb vagyok a barátomra?

Figyelt kérdés
Kicsivel több, mint 1 éve vagyunk együtt. Barátságból lett szerelem, és már akkor is tudtam, hogy tetszem neki. Eleinte rajongott értem, folyton dicsért, tudtam hogy én vagyok neki a tökéletes lány, és ez fordítva is igaz. Voltak persze lányismerősei, de ez amikor elkezdtünk járni meg se fordult a fejemben hogy zavarna. És ő is úgy ismert mint aki nagyon nyílt az ilyenekben, nem féltékeny és nem vonyít azon ha más lánnyal is szóbaáll. Mostanában viszont azt veszem észre magamon hogy egyre jobban zavarnak ezek:/ facebookon is csak azt látom folyton hogy lányok képét lájkolja( ez sem zavart régen..) Sejtem hogy az is állhat a háttérben hogy engem már sokkal kevesebbet dicsér, és emiatt úgy érzem mással jobban érzi magát/jobban tetszik neki. Nem akarom semmiben sem korlátozni, szerintem nem normális az ha megmondanám neki hogy más lányokra rá se nézzen, sose gondolkoztam így. Viszont most magamtól is megijedek hogy mitől lettem iylen féltékeny:/ ő persze nyugtat hogy nincs semmi változás, ugyanúgy szeret, és mindig elmondja hogy úgy ismert meg akit ezek nem zavarnak
2012. okt. 23. 12:48
 1/2 Hole Hunter ***** válasza:
Próbálj meg úgy tekinteni a dologra, hogy azért van veled, mert veled akar lenni. Másfelől, ha vki menni akar, az úgyis menni fog. Ha a zöld szemű szörny a hatalmába kerít, onnan nagyon nehéz szabadulni... ne hagyd! Bízz meg benne és magadban!
2012. okt. 23. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha bízol benne ne légy féltékeny!Az én barátomnak is sok lány barátja van és a legjobb barátja is lány!Bennem is van egyfajta féltékenység és ezt ő is tudja,de megbízom benne és tudom,hogy nem kell neki másik lány így nem is szoktam "jeleneteket" rendezni!Szerintem a bizalom a kapcsolat alapköve!
2012. okt. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!