Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haragudjak emiatt a barátomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudjak emiatt a barátomra?

Figyelt kérdés
Tegnap buli volt, és berugott. Mikor feküdt a kertbe, egy pokrócon mondtam neki hogy legalább a székbe üljön fel vagy feküdjön le a teraszon ahol voltunk. Hátul maradtam vele hogy figyeljek, rá meg hogy életet leheljek belé. De ezekért csak azt kaptam hogy " fogd már fel b-zdmeg hogy nem megyek oda " stbstb.. mikor ezen felidegesítettem magam mondtam neki ha nem jön oda vagy ül le legalább a kerti székbe itt hagyom. erre a válasz csak az volt , hogy " hagyjál leszarom ". Elhiszem, hogy be volt rúgva, de ezek a b-zdmegolások meg bunkózások a barátnődnek aki csak segíteni akar kicsit erős. Később lefektették meg vittem neki vizet takarót. Nem akadtam fennt ezen nem akadok most fennt. De ugyanúgy nem felejtettem el.. Szerintetek jogosan akadok fennt vagy felejtsem el és fogjam arra hogy csak ivott?
2012. szept. 30. 13:11
 1/10 A kérdező kommentje:
* bocsi sok a helyesírási és fogalmazási hiba ..
2012. szept. 30. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
mindenkire máshogy hat az alkohol én pl érzelmes leszek ő meg lehet ideges.
2012. szept. 30. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:

elég idegesítő amikor nincs semmi bajod, de valaki tukmálja rád a baromságait

én is ideges lettem volna, hagyjad békén ha azt mondja hogy nem kell

2012. szept. 30. 13:15
 4/10 ss88 válasza:
be volt rugva...
2012. szept. 30. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagy igyon, egészségére! Jól tette.
2012. szept. 30. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne cseszd le miatta, végül is tajrészeg volt, de megemlítheted, hogy nem esett jól, és a jövőben mellőzhetné. Erre 90%, hogy valami olyasmit fog mondani, hogy "igenhrmpgfghg...". Ezen a ponton iktasd a pozitív választ, és ne abajgasd tovább, mert a férfiember kiakad, ha 3x akarják hallani tőle ugyanazt a választ, amit már elsőre is (számára) tisztán és érthetően közölt. Aztán ha legközelebb is ilyet csinál, van hivatkozási alapod, olyan, ami férfiszemmel is elfogadható = egy egyszerű, eldöntendő kérdésre adott, igenlő válasz.
2012. szept. 30. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
"Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, jeee" Beszélj vele, hogy esetleg mértékkel igyon. Az ilyen emberekből lesznek olyanok, mint ami a híradóban is van. (Családon beüli erőszak.) Ha nem bír felhagyni vele, vagy visszafogni magát, akkor gondolkozz el a kettőtök kapcsoaltán
2012. szept. 30. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd, barátom hozzánk olyan mattrészegen jött, hogy járni sem bírt, és én cipeltem el az ajtóig. Fejébe vette, hogy mindenáron az ellenkezőjét teszi annak, amit mondok, így cipőben akart az ágyon ugrálni, csak a mozgáskoordinációja labilis mivolta miatt elesett egy pár útban lévő cipőben, folyamatosan magyarázott óbégatva orbitális gyökérségeket, így hálás voltam, hogy más nem volt aznap otthon, szétszórt egy zacskó cukrot a földön, majd arcon locsolt ásványvízzel, és úgy röhögött, mint egy idióta.

Mikor végre sikerült rábírni, hogy feküdjön le aludni, nekiállt bökdösni, hogy pizzát akar, és rendeljünk pizzát, és mikor nem rendeltem neki közölte, hogy egy undok köcsög vagyok, és ő nem szeret.

Akkor annyira idegesített, hogy képes lettem volna megverni az összes baromságáért, amit leprodukált részegen, utólag viszont mindig röhögök, ha eszembe jut. :D

Az esetből amúgy sem emlékezett semmire...

Én nem hiszem, hogy haragudnék rá, csak legközelebb hagynám egyedül szenvedni...

2012. szept. 30. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
ezert felesleges ra haragudni.ha en reszeg vagyok,es valaki nyaggat,valoszinuleg hasonlokeppen nyilvanulok meg.sajnos ez ilyen dolog,elofordulhat mindenkivel.
2012. szept. 30. 13:18
 10/10 anonim válasza:

Beszélj erről vele józanon, és ha látod benne, hogy nagyon megbánta, és sajnálja hogy így beszéld veled, akkor szerintem minden oké. De ha józanon is bunkózik, akkor el lehet gondolkodni, hogy mennyire vagy fontos neki...

Tudod, van amikor az alkohol kihozza az emberből azt, hogy gátak nélkül úgy beszéljen mással, ahogy igazán érez iránta (Bunkózás/imádat/gyűlölet,stb...)

2012. szept. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!