Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudjak emiatt a barátomra?
elég idegesítő amikor nincs semmi bajod, de valaki tukmálja rád a baromságait
én is ideges lettem volna, hagyjad békén ha azt mondja hogy nem kell
Nézd, barátom hozzánk olyan mattrészegen jött, hogy járni sem bírt, és én cipeltem el az ajtóig. Fejébe vette, hogy mindenáron az ellenkezőjét teszi annak, amit mondok, így cipőben akart az ágyon ugrálni, csak a mozgáskoordinációja labilis mivolta miatt elesett egy pár útban lévő cipőben, folyamatosan magyarázott óbégatva orbitális gyökérségeket, így hálás voltam, hogy más nem volt aznap otthon, szétszórt egy zacskó cukrot a földön, majd arcon locsolt ásványvízzel, és úgy röhögött, mint egy idióta.
Mikor végre sikerült rábírni, hogy feküdjön le aludni, nekiállt bökdösni, hogy pizzát akar, és rendeljünk pizzát, és mikor nem rendeltem neki közölte, hogy egy undok köcsög vagyok, és ő nem szeret.
Akkor annyira idegesített, hogy képes lettem volna megverni az összes baromságáért, amit leprodukált részegen, utólag viszont mindig röhögök, ha eszembe jut. :D
Az esetből amúgy sem emlékezett semmire...
Én nem hiszem, hogy haragudnék rá, csak legközelebb hagynám egyedül szenvedni...
Beszélj erről vele józanon, és ha látod benne, hogy nagyon megbánta, és sajnálja hogy így beszéld veled, akkor szerintem minden oké. De ha józanon is bunkózik, akkor el lehet gondolkodni, hogy mennyire vagy fontos neki...
Tudod, van amikor az alkohol kihozza az emberből azt, hogy gátak nélkül úgy beszéljen mással, ahogy igazán érez iránta (Bunkózás/imádat/gyűlölet,stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!