Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni az élet végéig tartó magányt?
Nem olyan nehéz.Néha vannak mélypontok de mindig van ami átsegít.Az a lényeg, hogy sose legyen időd gondolkodni mert ha nem vagy elég ügyes akkor gyorsan bedilizel.Sajnos én pl olyan szinten vagyok hogy teljesen feladtam a pár keresést.Már meg se nézek egy lányt se.Nem is ismerkedek ha nem muszáj.Beletörődsz.El vagy.Gondolataidba burkolózol és kicsit be is fordulsz.De nem veszik észre mert mindenkit csak a saját dolgai érdeklik.
Mindig kitalálok valamit, hogy lekössem magam.Szerelgetek, olvasok, sétálok. 22f
Nagy a különbség a magány és egyedüllét között. A magány az, hogy szükséged van valakire, de nem kapod meg. Ez előbb utóbb görcsössé tesz és a végén már őrületbe is tudna kergetni. Saját tapasztalat...
Viszont, ha már egyedül vagy, akkor miért lennél magányos? Foglalkozz magaddal, hogy egyedül is jól érezd magad és aztán figyeld meg, nem csak hogy nem leszel már magányos, de egyedül se leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!