Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyobb a mai nők büszkesége, önérzete a
szerelemnél? Ha igen miért?
Szerintem ez csak egy újabb általánosítás, aminek semmi értelme.
2012. nov. 19. 15:03
Ha igazán szerelmes vagy odavan valakiért lentebb, ad a büszkeségéből.. Én legalábbis majdnem minden lány ismerősömnél tapasztaltam ezt.. Mellesleg azért ennek valóban így kéne történnie.. Nem a lánynak kéne mennie a fiú után.. A baj csak az, ha nem megy, akkor egyből túl angy a büszkesége stb, ha meg mégis megy, akkor meg túl könnyen adja magát, ribi.. Nem lehet ezen az egészen kiigazodni.. Én mindenesetre azt tapasztaltam, hogy helyzet függő. ha tényleg kell neki a pasi, akkor lép.. Ha csak kicsit tetszik neki, nem vár sokat a dologtól, akkor inkább várnak..
2012. nov. 19. 15:05
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok a nők többsége ÁTLAGBAN azaz kb 60%
Szerintem bárki futhat bárki után, viszont én megtanultam hogy ne fussak egy pasi utána se...és nem azért mert nő vagyok.
2012. nov. 19. 15:07
Lehet lepontozni, de én nem futok senki után sem! Nem egy férfi létezik a földön és senkinek sem könyörgök, illetve alázkodok meg előtte. Megmondom mit gondolok, ha nem keres, vagy esetleg azt mondja, hogy nem akar tőlem kapcsolatot, akkor kalap, kabát, megyünk tovább. Aztán már előfordult sokszor, hogy utólag mégis kellettem volna. Késő bánat. 21N
2012. nov. 19. 15:09
Azt hiszem, te két dolgot keversz. Először is, ha tetszik egy pasi, az még nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok. És ahhoz, hogy bele tudjak szeretni valakibe, igenis meg kell hódítania - igen, a pasinak a nőt! Én nem tudok beleszeretni egy olyan férfiba, aki ölbe tett kézzel várja a sültgalambot. Én nőként küldöm felé a jeleket, hogy igen, lehet próbálkozni, akkor igenis éljen vele, különben tutyimutyi alak, akiktől én személy szerint ódzkodom és esély nincs rá, hogy beleszeressek.
Ha viszont már meghódított, és beleszerettem, akkor félre tudom tenni a büszkeségem és küzdeni érte.
2012. nov. 19. 15:16
Én is eszerint élek, és bejött. Aki nem tud a régi idők férfijaként viselkedni (nem a mai töketlen, sirdogálón rinyáló, hisztis pasira gondolok, aki kettőt sem lép, mert mi lesz, ha belebukik), az jobb, ha nem próbálkozik velem. Szintén vállalom a lepontozást ezért, de igenis legyen férfi, aki akar valamit! Én nem kezdeményeztem férfinél soha életemben, és lám... bejött! Én viszont úgy látom, ebből van a kevesebb manapság. A környezetemben és itt is azt látom, hogy a csajok igenis futnak a pasik után, és meglepődnek, hogy semmibe veszik őket. Szóval, szerintem egyikünk se általánosítson. Mindenkinek meg van a párja ebben a világban, csak meg kell keresnie!
2012. nov. 19. 15:18
A kettesnek és a 6-osnak is igaza van... De amikor még csak alakulóban van a kapcsolat és még csak a jeleket küldjük egymásnak, már akkor is könnyen érezheti a nő azt a mit a 2-es ír. Ha nem küldök jelet, túl büszke vagyok, ha meg küldök, akkor azt gondolja na ez is könnyű préda lesz. Én eddig azt tapasztaltam, hogy akinek kimutattam az érzéseimet (persze nem ráakaszkodva), annak onnantól kezdve már nem is volt olyan fontos... Akinek meg nem, az meg pedálozott mint a kisangyal... Ez csak a férfiak vadászösztöne miatt lehet. Ők vadászni akarnak, és aki könnyen adja magát, az már nem olyan izgalmas mint az akiért meg kell küzdeni... 30/N
2012. nov. 19. 15:20
Azért kíváncsi lennék te kérdező, te nő vagy vagy férfi? Gondolom férfi... Hány év körüli?
2012. nov. 19. 15:30
Hát egy nő átlagban így tesz hogy nem fut pasi után ha szerelmes ha nem. Bár a mostani lányok eléggé gázak tudnak lenni...
Ha meg kapcsolatról beszélünk, mint itt már többen, azért hiába szeretek valakit, marad bennem büszkeség. Egyébként is ha megérzik a pasik hogy az ember lánya oda van egyből felülkerekednek és kihasználják a helyzetet és igen az már nem olyan érdekes, mint írta már itt egy hozzászóló..meg vannak olyan helyzetek amikor hiába szeret valaki valakit, lépnie kell, pl. kifele a kapcsolatból hogy megmaradjon a büszkesége..meg kell tennie a lépést holott nem is azt szeretné..
26/l
2012. nov. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések: