Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vészeltétek át mikor szakítottatok?
Sziasztok!
Szombaton szakítottam a vőlegényemmel meg volt rá az okom de most inkább nem mennék részletekbe.
A lényeg hogy nekem a első komoly szerelem volt minden téren és most nagyon nehéz nem tudom hogy tovább borzasztóan hiányzik főleg esténként az esti órákban nagyon nehezen telnek az órák éjjelente 2-3 óra mire elalszom stb.... Ő nem keresett engem még, de nem is ez számít hanem hogy én tegnap este már nem bírtam és felhívtam h mi van vele és mondta h ő is hívni akart már csak nem tudott... bár az igazság h rossz a telója hivni lehet csak. Mondta h hiányzok neki és de nagyon csendes volt szinte csak ezt mondta. És ma is felhívtam h ha akar találkozzunk este,de nem könyörögni akarok neki csak beszélgetni. Szóval este találkozunk nem tudom mi lesz.
hát,ha én egyszer szakítok,akkor nincs visszaút.
hogy vészeltem át?sokat sportoltam,barátokkal találoztam,buliztam,ittam,szívtam,aztán megráztam magam,leszoktam minden sz.rról,és most teljesen jól vagyok. de nem táncoltam vissza.minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!