Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy vészeltétek át mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vészeltétek át mikor szakítottatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szombaton szakítottam a vőlegényemmel meg volt rá az okom de most inkább nem mennék részletekbe.

A lényeg hogy nekem a első komoly szerelem volt minden téren és most nagyon nehéz nem tudom hogy tovább borzasztóan hiányzik főleg esténként az esti órákban nagyon nehezen telnek az órák éjjelente 2-3 óra mire elalszom stb.... Ő nem keresett engem még, de nem is ez számít hanem hogy én tegnap este már nem bírtam és felhívtam h mi van vele és mondta h ő is hívni akart már csak nem tudott... bár az igazság h rossz a telója hivni lehet csak. Mondta h hiányzok neki és de nagyon csendes volt szinte csak ezt mondta. És ma is felhívtam h ha akar találkozzunk este,de nem könyörögni akarok neki csak beszélgetni. Szóval este találkozunk nem tudom mi lesz.

2012. nov. 19. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy néz ki mint aki határozottan szakitani akart:P Meg tudhatjuk mi volt az ok? Ha szeretitek egymást, talán meg lehet oldani a problémát. Bár részleteket nem mondtál.
2012. nov. 19. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hamar visszavonulót fújtál, akkor gondolkodj el, vajon tényleg olyan súlyos volt az ok, vagy csak te lihegted kicsit túl...
2012. nov. 19. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném mert a saját családja is nekem adott igazt gondolok itt többek között az apjára.
2012. nov. 19. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:

hát,ha én egyszer szakítok,akkor nincs visszaút.

hogy vészeltem át?sokat sportoltam,barátokkal találoztam,buliztam,ittam,szívtam,aztán megráztam magam,leszoktam minden sz.rról,és most teljesen jól vagyok. de nem táncoltam vissza.minek?

2012. nov. 19. 13:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Megvolt a találkozó.
2012. nov. 19. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
ÉS???
2012. nov. 20. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kiirsz egy kérdést, miért harapofogóval kell kihúzni belöled mindent?:D Nem megbántani akarlak, csak ennek semmi értelme nem volt.
2012. nov. 20. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!