Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen 2 éves kapcsolat, vélemény?
16 éves vagyok (lány) barátom 17.
Már 2 éve (és ha pontosak akarunk lenni 2 hónapja) vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, tényleg nagyon hasonló érdeklődési körünk van, és nem suliból ismerem, de ugyanabba a suliba vettek fel még tavaly ahova ő is jár.
Konkrétan azok lennének a kérdéseim hogy:
- Miért áll mindenki olyan pesszimistán hozzá hogy úgy is szakítani fogunk?
- Miért mondogatja mindenki hogy ki kell "próbálni" másokkal? Volt már egy kapcsolatom előtte, neki is előttem, szóval elég volt a tapasztalat, ő számomra tökéletes (a maga hibáival együtt).
Nameg milyen szöveg ez a kipróbálni? Azért jöjjek össze valakivel csakhogy kipróbáljak mást...? Nem szerelemből szokás együtt lenni valakivel? Ha én őt szeretem mért is kellene mást kipróbálnom?
Én értem hogy tapasztalat szerzés... De nekem van vele bőven JÓ tapasztalatom. Nemis tudom mért érdekel mikor ilyeneket mondanak hogy "És nem unjátok már egymást?"
Nektek mi erről a véleményetek?
Nekem is a szüleim is mondták ezt hogy ne egyből az elsőnél...
Meg ez a kiélés dolog én ezzel annyira nem értek egyet...Én vele élem ki magam, a fiatalságom nem fog elveszni attól hogy valakit szerethetek és ő is szeret...
Attól nem veszik kárba a tinikorom hogy nem dugok fűvel fával meg van minden héten más pasim.
Így legalább boldog vagyok, és egy másik ember életét is boldogabbá tehetem :)
Jól is teszed, hogy vele éled ki magad. Így kell. Nem pedig úgy hogy minden héten mással jársz/mással smárolsz/mással d*gsz és akkor tessék ki vagy élve...
eleve mindenki más személyiség, máshoz van kedve, máshogy gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!