Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, ha a barátotok más lányok képeit is lájkolja?
A barátom szokott lájkolgatni más lányokat. Mondjuk nem gyakran. Úgy hetente 1x. De általában olyan lányok képeit, akik vele egy suliba járnak. (Sajnos én nem egy iskolába járok vele.) És ez engem eléggé zavar, mert nem tudhatom, miért lájkolja, hogy például a lány rámosolygott a folyosón, meg hogy egyáltalán jóban vannak-e, vagy bármi...
Más lányokat is zavarja/zavarná ez?
16/L
UI: aki olyan kommentekkel akar jönni hogy ez hülyeség meg ne a facebook alapozza meg a kapcsolatunkat...NEM ERRŐL VAN SZÓ KÖZEL SE!
Facebook -.-"
Pár év és templom helyett Facebookon tartják az esküvőket. Én az enyémre létrehozok egy eseményt, az összes gyik-est meghívom és pontban 13:00kor fogom átállítani az állapotomat! Aztán lehet lájkolni!
Jézus...már bocs de pont erről van szó....megnyom egy k*rva tetszik gombot azon a k*rva facebookon azt te már össze vissza kombinálz hogy rámosolyog e a foyosón emg iylenek....nem gondolod hogy ez baromság, és de de pontosan arról van szó, hogy felfújod és összekombinálod amit a facebookon látsz...
Jobb hogy nem jártok egy suliba mert szerencsétlen srácnak nem lenne társasági élete...
zavar, de azért, mert megalázónak érzem, nem azért, mert többet látnék mögé, mint ami (egy 'lájk')
ilyenkor az első, a p icsás kiírás, ami eszembe jut: don't hate me, because i'm beautiful, hate me, because your boyfriend thinks so
jöttek már hozzám oda olyannal, hogy 'amúgy tudom, hogy XY azt hiszi azért utálod, mert a barátod belájkolta egy képét?' whaat? emberek, hol éltek ..
szóval szerintem, ha más gond nincs a kapcsolatban (nem megrögzött hazudozó, nőcsábász, stb), akkor ne akadj fenn ilyeneken, inkább élvezd, hogy van valakid, aki szeret, és akit szerethetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!