Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar, ha a barátotok más lányok képeit is lájkolja?

Figyelt kérdés

A barátom szokott lájkolgatni más lányokat. Mondjuk nem gyakran. Úgy hetente 1x. De általában olyan lányok képeit, akik vele egy suliba járnak. (Sajnos én nem egy iskolába járok vele.) És ez engem eléggé zavar, mert nem tudhatom, miért lájkolja, hogy például a lány rámosolygott a folyosón, meg hogy egyáltalán jóban vannak-e, vagy bármi...

Más lányokat is zavarja/zavarná ez?

16/L

UI: aki olyan kommentekkel akar jönni hogy ez hülyeség meg ne a facebook alapozza meg a kapcsolatunkat...NEM ERRŐL VAN SZÓ KÖZEL SE!

2012. nov. 17. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy kapcsolatban vagytok, nem kérheted arra, hogy ne lásson. Te is szoktál srácokat megnézni, nem? Te is lájkolsz más fiúknak a képeit? Ha bármelyikre is igen volt a válasz, akkor ne féltékenykedj, kapcsold ki a gépet, hívd át a srácot és mondd el neki, hogy rosszul esik. Vagy iratkozz le a profiljáról, hogy ne lásd, hogy miket lájkol. Ennyi.
2012. nov. 17. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kár felfújni a dolgot, nem hiszem, hogy lenne jelentősége. Az lenne durva, ha esetleg gázos kommenteket irkálna.
2012. nov. 17. 18:23
 3/9 Beviz Elek ***** válasza:
75%

Facebook -.-"

Pár év és templom helyett Facebookon tartják az esküvőket. Én az enyémre létrehozok egy eseményt, az összes gyik-est meghívom és pontban 13:00kor fogom átállítani az állapotomat! Aztán lehet lájkolni!

2012. nov. 17. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Jézus...már bocs de pont erről van szó....megnyom egy k*rva tetszik gombot azon a k*rva facebookon azt te már össze vissza kombinálz hogy rámosolyog e a foyosón emg iylenek....nem gondolod hogy ez baromság, és de de pontosan arról van szó, hogy felfújod és összekombinálod amit a facebookon látsz...

Jobb hogy nem jártok egy suliba mert szerencsétlen srácnak nem lenne társasági élete...

2012. nov. 17. 19:40
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó 2...-.- istenem... elolvastátok az ui-t? mi a f*szért kell gúnyolódni (főleg 3. válaszoló)????...-.- nem tehetek róla h abban a generációban élek h igenis jelentősége van az internetnek az életünkben. de ti ezt gondolom nem értitek,képzelem ilyen 30-35 éves alakok lehettek...(Y)
2012. nov. 17. 21:23
 6/9 Beviz Elek ***** válasza:
89%
22 vagyok és tojok a facebookos lájkolgatásokra és a bökdösésre. Az egyik srác rendszeresen bökdöste face-n az exem, mert akart tőle valamit. Hát én az ágyban bökdöstem előlről, hátulról, seggbe, szájba....
2012. nov. 17. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

zavar, de azért, mert megalázónak érzem, nem azért, mert többet látnék mögé, mint ami (egy 'lájk')

ilyenkor az első, a p icsás kiírás, ami eszembe jut: don't hate me, because i'm beautiful, hate me, because your boyfriend thinks so

jöttek már hozzám oda olyannal, hogy 'amúgy tudom, hogy XY azt hiszi azért utálod, mert a barátod belájkolta egy képét?' whaat? emberek, hol éltek ..

szóval szerintem, ha más gond nincs a kapcsolatban (nem megrögzött hazudozó, nőcsábász, stb), akkor ne akadj fenn ilyeneken, inkább élvezd, hogy van valakid, aki szeret, és akit szerethetsz :)

2012. nov. 18. 01:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, engem is zavar. Szeret a barátom, én is szeretem őt, de ezzel ki tud borítani. Persze neki sosem mondom, mert tudom, hogy emiatt nem érdemes összeveszni, csak magamban fortyogok. Csak az a baj, hogy ő a volt barátnője képeit lájkolgatja, aki sokkal szebb nálam. De tudom, hogy nem szereti már, és engem szeret, csupán jóban vannak, de szerintem ebben az esetben érthető ha zavar. És velünk is az a helyzet, hogy nem 1 suliba járunk, azzal csajjal pedig igen...Te se akadj fenn ezen, ha szeret, és érzed is, hogy szeret, akkor felesleges ezen aggódnod, persze, szarul esik, és keresed a miérteket, de nincs sok jelentősége szerintem.
2012. nov. 18. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy sokan a haverokkal-barátokkal való kapcsolattartás helyettesítésére lájkolgatnak. Szóval egyfajta nyalizás a haveroknak. És nem hinném, hogy ha egy lány/fiú haver képét lájkoljuk, akkor vonzódunk is hozzá. Lehet, hogy még a kép sem tetszik. A komment már sokkal többet mondhat szerintem, az más. De ha pl. valaki képét 25.-ként lájkoljuk, akkor az eléggé elveszik a sok lájk között, szóval mi jelentősége lenne?
2012. nov. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!