Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a férjeteket ha az gyereket csinált a szeretőjének? (többi lent)
9-es vagyok
A tény, hogy anyagilag függesz tőle, jól tudja, szerintem ennek tudatában lépett bele szeretői kapcsolatába is, mert nagyon kacifántos eseményeknek kellene történniük ezután, hogy otthagyd.
Imádkozom érted, kívánom minden oldódjon meg!
Nagyon sajnálom a gyermeket, hiszen ő a legnagyobb áldozat. Szerintem az Anyja szerelmes a férjembe.
9-es megint igazad van , a férjem feltette a kérédst: hova mennél? Nincs semmid...
Ez szomorú.:( Megcsalt,mástól van gyereke,és még hülyének is néz. Sőt,gyakorlatilag a szemedbe mondja,hogy nélküle sehol nem vagy...
Gondold át,hogy fogsz boldogulni,de aztán mindenképp hagyd el! Lehet,hogy nehéz lesz a két gyermekkel,de ne engedd hogy lábtörlő legyél,meg hogy le kelljen nyelned mindent...
"Ez a hova mennél? Nincs semmid" kijelentés valami elképesztően szomorú, hogy ennyi év együttlét után itt tartanak. :(
Azt nem kérdezte meg tőle, hogy MIÉRT tette azt, amit?
Még annyit szeretnék írni, hogy kevés ennél megalázóbb dolog történhet egy feleséggel. Egy világ omlott össze.
Kérem ha valakinek van még véleménye arról, hogy akkor a férjem miért nem választja a szeretőt akkor írja le. Aki ilyet csinált annak én nem lehetek olyan fontos. Miért ragaszkodik ennyire a házasságunkhoz? A kényelem , megszokás? Férfiak kérem válaszoljatok, miért??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!