Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhagynátok a férjeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok a férjeteket ha az gyereket csinált a szeretőjének? (többi lent)

Figyelt kérdés
40 éves nő vagyok ,két gyermekünk van. A szeretője 28 éves és van egy egyéves lányuk akit most vallott be a férjem. De válni nem akar. Én viszont az őrület határán állok. Kérek véleményeket. Ez még megbocsájtható kategória?

2012. nov. 17. 17:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

A tény, hogy anyagilag függesz tőle, jól tudja, szerintem ennek tudatában lépett bele szeretői kapcsolatába is, mert nagyon kacifántos eseményeknek kellene történniük ezután, hogy otthagyd.

Imádkozom érted, kívánom minden oldódjon meg!

2012. nov. 17. 18:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 9-es válaszoló, teljesen korrekt válaszát. Igen valóban félek az ismeretlentől, és igen az a lány (nekem lány) egy bombázó külsejű. Talán nem is csoda hogy mélységesen le vagyok sújtva. Biztos, hogy bennem is volt hiba bőven, hiszen semmit nem vettem észre. A férjem 15 éve játsza a tökéletes családapát.
2012. nov. 17. 18:05
 13/29 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a gyermeket, hiszen ő a legnagyobb áldozat. Szerintem az Anyja szerelmes a férjembe.

9-es megint igazad van , a férjem feltette a kérédst: hova mennél? Nincs semmid...

2012. nov. 17. 18:08
 14/29 A kérdező kommentje:
Én soha nem csaltam meg a férjemet.
2012. nov. 17. 18:09
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez szomorú.:( Megcsalt,mástól van gyereke,és még hülyének is néz. Sőt,gyakorlatilag a szemedbe mondja,hogy nélküle sehol nem vagy...

Gondold át,hogy fogsz boldogulni,de aztán mindenképp hagyd el! Lehet,hogy nehéz lesz a két gyermekkel,de ne engedd hogy lábtörlő legyél,meg hogy le kelljen nyelned mindent...

2012. nov. 17. 18:11
 16/29 anonim ***** válasza:

"Ez a hova mennél? Nincs semmid" kijelentés valami elképesztően szomorú, hogy ennyi év együttlét után itt tartanak. :(

Azt nem kérdezte meg tőle, hogy MIÉRT tette azt, amit?

2012. nov. 17. 18:13
 17/29 A kérdező kommentje:
De megkérdeztem. Azt mondta, hogy a lány megbabonázta, férfiként egyszerűen képtelen volt neki ellenállni. Amikor kiderült, hogy terhes, a férjem mindent megtett, hogy abortuszra küldje, de az nem ment. Hát ez zajlik a hátam mögött gyakorlatilag 2 éve :-(
2012. nov. 17. 18:16
 18/29 A kérdező kommentje:

Még annyit szeretnék írni, hogy kevés ennél megalázóbb dolog történhet egy feleséggel. Egy világ omlott össze.

Kérem ha valakinek van még véleménye arról, hogy akkor a férjem miért nem választja a szeretőt akkor írja le. Aki ilyet csinált annak én nem lehetek olyan fontos. Miért ragaszkodik ennyire a házasságunkhoz? A kényelem , megszokás? Férfiak kérem válaszoljatok, miért??

2012. nov. 17. 18:21
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ahogy írtad. A kényelem és a megszokás. Ismered minden bogarát, szokásait, tudod mit főzz, mit szeret, ezért választ téged. És igen, addig aláz amíg hagyod, mert tisztában van vele, hogy egyedül nagyon nehéz lenne neked az anyagiak miatt...
2012. nov. 17. 18:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Abban nincs igaza, hogy nincs semmid. Egy válás során az anya és a gyerekek mindenben előnyt élveznek. 10 év után (ha jól emlékszem) közös vagyonnak számít minden, kivéve, amihez valamelyikőtök örökség útján jutott. Hidd el nem Te kerülnél ki vesztesen valószínűleg.
2012. nov. 17. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!