Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotok, mert nincs orgazmusa?
Nagyon élvezem a szexet, csak még nem volt orgazmusom. Még képtelen voltam elengedni magam annyira, hogy átléphessem azt a gátat, ahová mindig eljutok, csak még átugrani nem sikerült.
Félek, hogy ez közbe játszott abban, hogy kiszeretett belőlem :S
Ő az első férfi az életemben. Idő kellett, ahhoz is, hogy igazán játszani tudjak.
Másfél évig voltunk együtt. Ebből 1éve élünk szexuális életet.
23L
Próbálj picit nyitottabb lenni, nézzetek felnőtt filmeket, és beszéljétek meg, hogy nektek mi tetszik,és próbáljátok ki, szerintem csak gyakorlatlanok és bizalmatlanok vagytok még egymással!
2gyerekes anyuka
én elhagynék egy ilyen élhetetlen nőt aki arra vár h máshonnan kapja a boldogságot-ez az élet bármilyen terére igaz. orgazmusod úgy élesz,ha te kitapasztalod magadnak. a párod nemgondolatolvasó és gondolj bele milyen fárasztó lehet állandóan küszköüdni veled.. légy talpraesettebb.
ne haragudj én megértem a párod ha megúnta ezt és lelépett.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!