Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor engem szeret vagy azt akt lát bennem?
Figyelt kérdés
A páromnak előttem volt egy kapcsolata, ahol született 1 gyerek is, de a nő elhagyta és azóta nem is hallott felőlük. Ez kb 5 éve történt.Tudni kell hogy a párom nagyon maga alatt volt emiatt, mert nagyon szerette őket. 3 éve vagyunk együtt és már van egy 2 hós kislányunk is, de nagyon zavarnak a megnyilvánulásai. A kapcsolatunk kezdetén mindenkitől azt hallottam hogy azért van velem mert emlékeztetem a volt élettársára,amit ő nem is tagadott hogy mondott, de nem azért van velem. Azóta is van hogy keveri a nevünket egyik veszekésünk után pedig bevallotta hogy nagyon nehéz elfelejtenie. Akkor egy másik vitánk során azt mondta hogy az a baj hogy én nem ő vagyok. Amitől most kicsit besokkaltam az az volt hogy megtaláltam az autójában eldugva régi családi fotóit és mikor rákérdeztem olyan ideges lett hogy az autót is majdnem összetörte véletlenül.Már ezek a dolgok miatt olyan szinten megromlott a kapcsolatom felé, hogy képtelen vagyok tisztán gondolkodni vele kapcsolatban. De viszont tudom és érzem hogy szeret csak már abba nem vagyok biztos hogy engem. Valaki járt már hasonló cipőben? mit kellene tennem nyeljem le és éljek egy másik nő árnyékában?2012. nov. 17. 12:21
1/2 anonim válasza:
Hagyd el egy kis időre, ha utánad megy, szeret! Aki nem keres, annak nem hiányzol!
2/2 A kérdező kommentje:
Egyszer már elindultam hogy elhagyom de mire a vonatról leszálltam ő már ott volt nem mellesleg 350km távolságra az otthonunktól
2012. nov. 17. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!