Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok egyre gyakrabban csúnya pasi és szép jó nő párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ma is a buszon villamoson 3 ilyen párt is láttam és hát nem volt gazdag a pasi meg őszintének látszottak ahogy összeborultak meg ismerőseim között is van ilyen ismerős, ahol a pasi sokkal csúnyább2012. nov. 17. 00:40
11/21 anonim válasza:
Utolsóban is van valami. Egyébként... ööö... nem tom.
Esetleg az is lehet, hogy (mint az egyik kérdező ma megjegyezte) manapság már az átlagos nőt is "jó nőnek" látja mindenki, az átlagos pasit meg rondának látják? Ezért is láthatsz ilyet.
12/21 A kérdező kommentje:
11-es szerintem ez hülyeség, ezek nem átlagos nők, hanem szépek, de az igaz hogy dupla annyi jó nő van mint pasi
2012. nov. 17. 01:48
13/21 anonim válasza:
Akkor meg mégsem igaz az, hogy a nők többségének csak a külső vagy a pénz a fontos, ennyi. Bele kell nyugodni.
14/21 A kérdező kommentje:
13. Ez valóban nem igaz, szerintem csak a vesztes pasik kitalációja
2012. nov. 17. 02:05
15/21 anonim válasza:
Igen, belegondolva én is ismerek ilyen párokat. Viszont ha valakinek nem jön össze, valamire csak fognia kell a dolgot.
16/21 anonim válasza:
Mert nők nem olyan felszínesek, mint a legtöbb pasi, akik csak a tökéletes külsejű nőket keresik, meggyőződve róla, hogy nekik az jár, meg elvárható...
17/21 anonim válasza:
Érdekes én még sosem láttam ronda pasit jó nővel. Sőt, ronda pasit még nem láttam nővel. Aki olyan ronda, mint én, annak sosem lesz senkije, ez tény. De nagyon kíváncsi lennék rá, hogy vajon egy olyan tényleg ronda pasi, mint én vajon tényleg összejött már valaha valamilyen lánnyal.
18/21 anonim válasza:
Én tényleg láttam, bár tény, hogy nem a fiatalabbak között. Meg aztán, azt nem tudom, hogy időközben csúnyúlt-e meg a pasi, szóval elhízott, stb. És úgy lett ronda?
Szüleim generációjában még bőven előfordult, akkor még megszólták a nőket, ha 25-ig nem volt gyűrűs menyasszony, főleg vidéken. Hát inkább megelégedett a ronda pasival egyik-másik.
19/21 anonim válasza:
Régen erre mindig azt mondtam: Ez jó, mert így nekem is esélyem van jó csajra! :D Habár sokan mondják, hogy nem vagyok csúnya, mégse tolakodnak értem. :(
20/21 anonim válasza:
Talan mert qrvara nem a kulso szamit csak ...ha valakit megszeretsz msr akkor neked o a legszebb legjobb . A penzert meg hulyeseg! Miert nyomatja mindenki ezt?? Ez csak filmekben van h nok a pasi penzeert vaannak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!