Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex után nem is foglalkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után nem is foglalkozik velem. Ennyire bunkó vagy csak ilyen természetü?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt, és nem értem mért van,h ha elmegy utána nem is foglalkozik velem, sőt többet nem is akar, mindig kitalál mást.Talán csak arra kellek neki? Pedig elvárnám h még foglalkozzon velem.:s
2009. aug. 14. 21:40
1 2
 11/18 anonim válasza:
Mond el neki hogy zavar ez a dolog aztán ha szeret megfogja érteni és hátha fog változni ,de ezért a kapcsolatotoknak nem kell szétmenni
2009. aug. 14. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
A férfiak nagyon el tudnak fáradni a szex után, és olykor gyakran befordulnak aludni.
2009. aug. 14. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez pasiügy. Én sem csinálok semmit miután elmentem.. Tök fáradt vagyok, örülök, ha élek. :D
2009. aug. 14. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Hát srácok sztem nagyon parasztok vagytok :) Hogy tudtok szex után egyből ilyen elutasítók lenni? Én is fáradt vagyok meg minden, de azért még egy kicsit simogatom meg szeretgetem a bnőm...

21/F

2009. aug. 14. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Első két hónapban még énis csináltam
2009. aug. 15. 00:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen.

Vannak ilyen grafikonok,amik mutatják h a pasiknak sokkal gyorsabban növekszik az izgalmi állapotuk,a csúcspont után pedig meredeken zuhan lefelé...míg a nőknek szépen emelkedik és szépen megy lefele...

Beszéld meg vele,de ez ellen nem lehet mit tenni:)

Kényeztesd magad ott mellette...érdekes...:)

2009. aug. 15. 01:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez tényleg így van, orgazmus után engem pl elönt egy erős érzés, hogy a világon semmire nincs szükségem, minden teljesen tökéletes ahogy van, és egyelőre ennyi volt én megtettem amit kellett :D

Egyszerűbben elmagyarázva...

Például ha nem találkozunk barátnőmmel 2-3 hétig, az alatt rettentően tud hiányozni, és már alig várom hogy lássam, rengeteg energiával és szeretettel töltődöm fel iránta a 2-3 hét alatt; és amikor végre meglátom, attól a perctől kezdve fokozatosan rázúdítom ezt a hatalmas felgyülemlett szeretetcsomagot (ölelgetés, csókok, simogatás, stb) :D Orgazmus után ez a szeretetcsomag egyszerűen "elfogy"! :) Nem tudni miért, de a raktár kiürül :D Újratöltés pedig csak pár óra múlva történik meg. :P Nálam legalábbis így van, gondolom más pasinál sem lehet sokkal különb a helyzet - igen, szex után néha még simogatom barátnőm pár percig, de csak mert tudom hogy neki jól esik, és ha neki jól esik akkor nekem is.. de olyankor már egyszerűen nincs rá igényem hogy közeledjen, vagy hogy én kezdjem szeretgetni :) Szóval szerintem barátod nem bunkó, és még csak nem is önző, egyszerűen ez bennünk van, még ha nem is olyan jó dolog :P

2009. aug. 15. 18:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy legalább veled van, az én férjem már le sem fekszik velem pedig csak 31 vgayok és 7 éve vagyunk házasok.
2009. szept. 1. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!