Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex után nem is foglalkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után nem is foglalkozik velem. Ennyire bunkó vagy csak ilyen természetü?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt, és nem értem mért van,h ha elmegy utána nem is foglalkozik velem, sőt többet nem is akar, mindig kitalál mást.Talán csak arra kellek neki? Pedig elvárnám h még foglalkozzon velem.:s
2009. aug. 14. 21:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
akkor tényleg egy óriási bunkó és tuti hogy csak arra kellesz neki térj észhez és sztem itt már megbeszélni se lehet mit=szakíts vele!
2009. aug. 14. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolónak: azért gondolj már bele, valakivel együtt vagy 1,5 éve, szereted, akkor képes lennél csak úgy otthagyni?! Nem valószínű...
2009. aug. 14. 21:47
 3/18 anonim válasza:
100%
Elég bunkó szerintem is szakits vele:S Bár olvastam ,hogyha a férfiak elélveznek utána nem tudnak egy darabig a szexre gondolni.De azért igazán lehetne egy kis utójáték...
2009. aug. 14. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez férfi dolog :) a csajok nem érthetik, am kicsit foglakozhatna veled, sztem beszéld meg vele.
2009. aug. 14. 21:50
 5/18 anonim válasza:

Szia!

Sztem nyugodj meg, nem feltétlen jelenti azt h ő bunkó, nem szeret és csak arra kellesz neki. Az én párom is ilyen, ha elmegy utánna legtöbbször nem kívánja már a szexet, és tuti szeret az esküvőt tervezgeti... Sztem beszéld meg vele a dolgot, nem kell egyből szakítani :D

2009. aug. 14. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
mondjuk attól is függ hogy milyen a kapcsolatotok már kezd elfáradni vagy pedig még tök jó!
2009. aug. 14. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Szeretem a barátnőmet, mégis miután elélveztem egyáltalán nem kívánom testileg, általában vagy rögtön elalszok vagy ha nem éjszaka van akkor csinálok mást. Van aki ilyen
2009. aug. 14. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak sokat kell még tanulnia. Egyenlőre ne adjon tanácsokat szex terén. Te pedig nyugodj meg, a pasiddal semmi baj, csak férfi. MIt akarsz? Legyőzni a genetikát?? Azt nem lehet. A pasik ilyenek. Szex után cigi, aztán fal felé fordul, jóccakát.
2009. aug. 14. 21:57
 9/18 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt, azt hittem h változni fog, de kezd elegem lenni belöle ilyen téren, de szeretem ettöl függetlenül.
2009. aug. 14. 21:58
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem feltétlen jelenti azt bunkó, de feltétlenül jelenti azt, hogy önző.

Nagyon de nagyon önző.

Állítólag a férfiak erről leszoktathatók női önzéssel, pl. orgazmust színlelsz amikor már nagyon felizgult, és abbahagyod, sőt valami ürüggyel otthagyod. Vagy pl. megmutatod neki, milyen amikor egy nő fadarab.

Ha meg nem megy, akkor hagyd a fenébe ezt a srácot, mert mellette sose lesz részed normális szexben!

2009. aug. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!