Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem tudom felkelteni a lányok érdeklődését? (jó kivéve azokét akik nagyon csunyák, mert az övéket fel tudom kelteni, de ez engem nem vigasztal. ) Képet kuldenék priviben annak aki lány és kéri.

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Küldhetsz képet. 19 L
2012. nov. 15. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:

"Jó persze de azért elég ritka az ilyen."

Ezt most te sem gondolod komolyan, de épp azért nincs a hozzád hasonló fiúknak csaja, mert tévképzeteket meséltek be magatoknak. Ha kimész az utcára, tömve van párokkal - te csak szexistenek látsz nőkkel, vagy mi van? A szembejövő 10 párból mondjuk 2-nél vanátlagos vagy csúnya férfi, mert hát az olyan ritka, a többi meg jóképű? Megmondhatnád, hol laksz, mert itt épp ellenkezőjét látom...

Egyébként, ha téged nem érdekelnek a csúnya lányok, sakkor te miért érdekelnéd a szépekét?

2012. nov. 15. 21:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,őőőő esetleg mert átlagosnak vagy szépnek tartottak idáig a lányok?:D
2012. nov. 15. 21:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem tévképzet,én nem nagyon láttam ilyet.És nem mondtam hogy nekem nem lehet szép csajom és nem beszéltem be semmit magamnak.
2012. nov. 15. 21:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Na mármint azt tartom ritkának hogy ronda pasinak jó nője legyen.
2012. nov. 15. 21:57
 16/21 anonim válasza:
Figyelj, ez nem attól függ hogy nézel ki... Bár valószínűleg társaság függő, de nem sok olyan lányt ismerek akit csak a külső érdekel.... :)
2012. nov. 15. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Öööö.... ha mégsem kelted fel a érdeklődésüket, akkor talán mégsem találnak annak valójában? :)
2012. nov. 15. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
#16 Te v lány vagy, v jóképű fiú. Én kizárólag olyan lányokat ismerek, akiket csak a külső érdekel.
2012. nov. 16. 07:43
 19/21 A kérdező kommentje:

" Figyelj, ez nem attól függ hogy nézel ki... Bár valószínűleg társaság függő, de nem sok olyan lányt ismerek akit csak a külső érdekel.... :)"

Persze,de nagy valoszinüséggel nem fog összejönni egy olyan fiuval aki ronda hacsak nem egy casanova kb a srác stilusra.

2012. nov. 16. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
küldjed
2012. nov. 16. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!