Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem tudom felkelteni a lányok érdeklődését? (jó kivéve azokét akik nagyon csunyák, mert az övéket fel tudom kelteni, de ez engem nem vigasztal. ) Képet kuldenék priviben annak aki lány és kéri.
"Jó persze de azért elég ritka az ilyen."
Ezt most te sem gondolod komolyan, de épp azért nincs a hozzád hasonló fiúknak csaja, mert tévképzeteket meséltek be magatoknak. Ha kimész az utcára, tömve van párokkal - te csak szexistenek látsz nőkkel, vagy mi van? A szembejövő 10 párból mondjuk 2-nél vanátlagos vagy csúnya férfi, mert hát az olyan ritka, a többi meg jóképű? Megmondhatnád, hol laksz, mert itt épp ellenkezőjét látom...
Egyébként, ha téged nem érdekelnek a csúnya lányok, sakkor te miért érdekelnéd a szépekét?
" Figyelj, ez nem attól függ hogy nézel ki... Bár valószínűleg társaság függő, de nem sok olyan lányt ismerek akit csak a külső érdekel.... :)"
Persze,de nagy valoszinüséggel nem fog összejönni egy olyan fiuval aki ronda hacsak nem egy casanova kb a srác stilusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!